X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

[KİLİTLİ]Bedri Kalemci

sazdelicesi sazdelicesi 14.05.2012 22:33:00
Serhat bey, size kendi hesabımdan Bedri Kalemci olarak yazmak isterdim ama maalesef her zamanki adaletsiz uygulamalarınız yüzünden şu anda siteye kendi hesabıma giremiyorum. 29.04.2012 tarihinde hatırlarsanız FHD fotoğrafınızın altına sizinle alakalı bir eleştirim olmuştu ve siz de her zamanki gibi, işinize gelmediği için beni ve 2 arkadaşımı keyfiniz sırf öyle istedi diye bizim siteye girişlerimizi kısıtladınız. Üyeliklerimizin askıya alındığını belirttiğiniz mail aldık, ama bu zamana kadar 15 gün oldu sonuç nedir, kim şikayetçi olmuş, konu nedir bildirilmedi, birşey bilemiyorum. Ben de sizden şikayetçi olsam kim bunu değerlendirecek, kim benim hakkımı savunacak? Yargısız infazlarınıza devam ediyorsunuz, haksızlıklarınıza devam ediyorsunuz. Nasıl isterseniz o şekilde hareket ediyorsunuz, ee nasıl olsa site sizin, ne isterseniz onu yaparsınız.. kim karışabilir, kim engelleyebilir.. değil mi? :)

29,04,2012 tarihinde saat 00:44 de bir FHD foto yüklediniz. Sizden önce yüklenen 2 FHD foto daha vardı, siz kendi fotoğrafınızı yükledikten hemen sonra kendi fotoğrafınıza FHD onayı verdiniz. Ama sizden yarım saat önce yüklenen 2 FHD foto siteden onay bekliyordu. Size o günkü fotoğrafınızın altında şöyle bir mesaj yazdım : " Başkanım, sizden önce yüklenen 2 FHD foto onay bekliyor ama siz kendi fotoğrafınızı hemen onaylamışsınız, bu durum o arkadaşlara haksızlık olmuyor mu? Haksız rekabet olmuyor mu? O fotoğrafların farkında olmadığınızı biliyorum, farkında olsaydınız hemen onaylayacağınızdan adım gibi eminim. Ancak siz site yönetici si de olsanız, buranın başkanı da olsanız foto galeriye fotoğraf yüklediğiniz anda, artık diğer üyelerden bir farkınız olmamalı, siz de fotoğrafınızın diğer yöneticiler tarafından onaylanmasını beklemelisiniz diye düşünüyorum. Bilmem katılırmısınız.. Selam ve saygılarımla.. " diye bitirmiştim.

Sizin cevabınız :

" Yok Bedri bey,

Haksız rekabet olmuyor.

Bana haksızlık oluyor.

Ben bu gün 4-5 saat sitede çalıştım durdum, Gece yarısından sonra fotoğraf yüklemeye fırsat

bulabildim. Yeni yüzden beri ilk defa fotoğraf yükleyebildim.

HD onayını kaldırdık zannediyordum, sorunu gördüm. Aslında HD onayı kalkmış olmalıydı.

HD yükleyince aynı gün normal fotoğraf yükleme sistemi 4 güne tarih veriyor, bunu gördüm. Düzeltmek

gerekirmi diye düşünüyordum Daha önce bunları da tam sınayamamıştım.

Aladığım mesaja bak.

Bu siteyi tasarlayan, kuran, ve maddi olarak tüm külfetini sırtlayan kişi olarak, bakınaca , yazık,

yazık, değmezmiş dediğim bir an.

Ne olur biraz iyi kalpli olun, herşeye kötü kurgu ile yaklaşmayın, olumlu olun, yapıcı olun. " diye yazmıştınız.. maalesef...

serhattigrel serhattigrel 15.05.2012 00:56:00

Bu tatsız forum burada açıldığı için herkesten özür dilerim, olmamalıydı.

Kurallarımız gereği sanal kişilik ile açılan üyelikleri kabul edemiyoruz, maalesef 8/6/2011 tarihinde Bedri beyin sanal üyeliğini bilmeden onaylamışız. Kapatılacaktır.

3ay /2012 yönetim toplantısı, 8 nolu madde gereği HD onayının kalkması karara bağlanmış idi. Kararlar yayınlar kısmında görülebilir.

http://www.trakus.org/kods_bird/pdf/88061.pdf

Bu uygulama yeni yüz ile birlikte başlayacaktı.

Yeni yüz yayına girdikten yaklaşık onbeş gün sonra bir HD yükledim.

Doğrudan büyük açılmayınca , yazılımda hatamız olduğunu anladım.

Yönetim kararları 8 nolu madde ile çelişen bu hatayı gidermek için o gece yazılımlar ile dörtbuçuk saat uğraştım.

Bedri bey de bu fotoğrafa; Haksız rekabet olmuyor mu? yazınca çok alındım.

Kısacası o gece gelen HD nin doğrudan büyük açılması için kendi fotoğrafım üzerinde saatlece uğraşıp sorunu çözerken, arkadaşımız tarafından suçlanmak son derece ağırıma gitti.

Beğenilmeyen, Bedri bey tarafından silinen ve buraya hepsi taşınmayan cevaplarımın sebebi budur.

Yine yukarıdaki forumda bahsi geçen her iki arkadaşımızın üyelikleri, kendi ısrarlı talepleri ile silinmiştir.

Bu üyeler bahsi geçen fotoğrafım altına polemik yaratacak yorumlar yazmışlar. Şikayet gereği ile üyelikleri askıya alınmış, yönetim kurulu tarafından durum görüşülmeden ertesi gün silinmeyi talep etmişlerdir.

Bedri beye açıklamada geciktiğimiz doğrudur.

sazdelicesi sazdelicesi 14.05.2012 22:34:00

Bir kral, bir diktatör edasındasınız Serhat bey, üzülerek yazıyorum ama gerçek bu. Bu siteden giden herkes sizin yanlış uygulamarınız, yanlış politikalarınız yüzünden gitti. Ben dahil birçok kişinin hakkını yediniz, kul hakkı yediniz. Bu size bir anlam ifade ediyormu bilemem, ama Allah yardım etsin size..

Sizi vicdanınız ile baş başa bırakıyorum, umarım bu yazdıklarımı bu sefer doğru algılayabilirsiniz..

Bedri Kalemci...........................

( Bu hesabı da yasaklamayın lütfen, en azından bu sefer gerekirse cevap hakkımı kullanayım, eğer bir sıkıntınız varsa herkesin önünde tartışalım. Herkes bilsin olayın ne olduğunu....)

sazdelicesi sazdelicesi 14.05.2012 22:33:00

Ben FHD foto yükleyen birisi değilim, kimseye avukatlık da yapmıyorum. Sizden bu şekilde ters cevap ummamıştım açıkçası, amacım aslında FHD fotoda onayı kaldırın, medem her FHD diye gelen fotoyu onaylıyorsunuz kalitesine bakmadan, o zaman onaylanmasının, beklenmesinin bir mantığı yoktu. Bunu yazacaktım sizin cevabınızdan sonra sonra ama kısmet olmadı. Gerçi daha önce de yazdık, söyledik de ne oldu...

Haaa dedim bu cevabınızdan sonra, demek dedim siz parasını veriyorsunuz, uğraşıyorsunuz herşeyi kendi istediğiniz gibi yapacaksınız. Daha önce de bizi yine haksız yere 6 ay yasaklamıştınız, demek bu yüzdenmiş. :)

Daha sonra Ahmet hoca bizi ( ben, Servet, Hakan ) aradı, " gerginlik ve tatsızlık olmasın mesajınızı silermisiniz bu işi tatlıya bağlayalım " diye rica etti. Biz de kırmadık hocamızı, ama gel gör ki durumun böyle olacağını bilsek kesinlikle o mesajları silmezdik, bunu da bilesiniz. Kimin samimiyetine güveneceğiz bunu da ben bilemiyorum açıkçası..

Biz de emek veriyoruz Serhat bey, biz de uğraşıyoruz bizim hakkımız ne olacak? Kendi adıma belirteyim değmezmiş hakikaten, benim yüklediğim fotolar bu siteye çokmuş. Kaç yıldır burada foto yüklüyoruz, forumlara katılıyoruz, emek veriyoruz, bu haklarımız ne olacak? İşine gelmedi yasakla gitsin mantığı, nasıl olsa siz öyle istiyorsunuz. Aslında burada bizi yasaklayarak, bu toplumun tamamını tehdit ediyorsunuz bir anlamda. Tamamen anti demokratik, tamamen keyfe keder uygulamarınız yüzünden birçok eş dost arkadaşımız sırf sizin yüzünüzden terk etti burayı. Servet Kızılkaya ve Ediz Hakan Yücel gibi son örnekleri mevcut, onlar da kendi istekleri ile üyeliklerini sildirdiler, haksızlar mı? Hakan " Kendin pişir, kendin ye " dedi, haksız mı? Servet " Varsa bir borcumuz ödeyelim, borçlu kalmayalım " dedi. Haksız mı? Doğru söyleyen dokuz köyden kovulurmuş, sebebi açık, ap açık.. Siz böyle bir cevap verirseniz, bu yorumlar elbet gelecekti. Biz size açık bir eleştiri yapamayacakmıyız anlamadım ki, her yaptığımız size ters görünen şeyde yasaklanacakmıyız böyle? Biz birşey dedik mi kötü kalpli, kötü niyetli oluyoruz, her yaptığımız yanlış, her yaptığımız olumsuzluk, bir sizinki doğru.. Demek bütün yaptıklarınızı bir gün gelir milletin kafasına kakarım diye düşünüp yaptınız, her sayfa altında " Bu site Serhat TİGREL & Serkan KARAOT tarafından kurulmuştur. " diye yazıp gözümüze soktuğunuz yetmezmiş gibi..

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT