Kötü Haber
serhattigrel 3.10.2007 00:01:00
Nasıl karşılanacağını bilmiyorum ama sitemizin sağlıklı büyümesi için Zaman zaman sevimsiz kararlar
almak zorunda kalacağız.
Bu onlardan .
Bir süredir yönetimdeki arkadaşlarla paylaştığımız fotoğraf yüklemede 24 saatlik limitin 48 saate
çıkarılma uygulamasını yarın gerçekleştireceğiz.
Gerekçemiz şöye;
Bizim temel kuruluş amacımız ülkemizde doğal ortamda yaşayan kuş türleri hakkında anonim olarak
bilgi toplamak ve bu bilgilerin paylaşılması. Bu paylaşım ortamında vakit geçirirken , ülkemiz
kuşları hakkında temel bir bilgi kaynağınıda oluşturduğumuzu unutmamalıyız.
Ülkemizde yeni yeni filizlenen kuş gözlemciliğinin,kuş fotoğrafcılığının öncüleri , örnekleri
olacağımızıda unutmamamız gerekli.
Gelen fotoğrafları daha iyi inceleyecek, tanımına katılacak, doğru tanım koyarak ilerlememiz
hepimizin gelişimi ve doğru bilgi barındırma adına çok önemli . Yavaşlayan tempoda hem daha seçkin
belgeler paylaşmak hemde sindirerek ilerlemek istiyoruz.
Bu arada,
Lütfen hiç çekinmeden tanım yapın, yanılın, araştırın,ve bildiğiniz bilgiler varsa fotoğrafların
altında bizlerle paylaşın.Fotoğraf göndermedede çekinmeden Fotogaleri veya Fotoforumda
çektiklerinizi bizlerle paylaşın,
aaa... bunlar samimi ben girmiyeyim demeyin inanın birçoğumuz daha birbirimizi görmedik.
İyi haber fotoforum da değişiklik yok.
riyatg 5.10.2007 21:15:00 Sayın genel müdürüm,
Sitemizin sağlıklı ve doğru yönde büyümesi hepimizi mutlu eder. Amma velakin şööyle bir göz
gezdirdiğimde kuş sayfalarının, kuş forumlarının, kuşlarla ilgili haberlerin oldukça yetersiz
olduğunu gözlüyorum. Sitenin yalnızca bir "kuş fotoğrafları" sitesi olmasını engellemek için
kararınıza katılıyorum ve bundan sonra da sayın üyeleri biraz da kuşların kendisiyle ilgilenmeye
davet ediyorum. Hatta daha da ileri giderek sayfasını bitirmeyenlere, forumlarda ve tartışmalarda
yer almayanlara tek ayak üstünde durmak gibi cezalar verilmesini talebediyorum. Bu gibi şahıslara
"ayda bir" foto yüklemek gibi cezalar da eklenebilir:)) İsmi lazım değil bir arkadaşımız :)
Yeniçağa gölünde Akkuyruklu kartal görüyor- ki bu alandan bildiğim kadarıyla ilk kaydı- ve kimsenin
haberi olmuyor. Çok ayıp!
Şaka bir yana sitemizin bir amacı da bu hareketleri, sürprizleri, doğadaki iyi-kötüleri paylaşmak
ve kayda geçirmek. Sanırım bunu çok ihmal ediyoruz.
Saygılarımla...