TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Kuş Forum da Konu Kaybı

kuzeycem kuzeycem 23.07.2012 17:39:00
Son 1 haftadır kuş foruma birçok aşılmamış kuşun forumunu açmıştım fakat bugün bazı diğer kişilerin forumları ile beraber hepsi silinmiş. Yine açmaya çalıştım fakat yine silinmiş. Bana özel bir ceza mıdır yoksa yine veri kaybı falan mıdır?

wolfkenan wolfkenan 26.07.2012 15:38:00

veri kayıplarında asıl beni üzen tahtalıya güzel bilgiler ekleyip güncellediğim verilerdi,silinen gözlem ve fotoğraflarımdan çok en çok bu üzdü çünkü bilgileri yedek kaydetmemiştim...acaba hiç kurtulma şansı yokmudur silinenlerin son açıklamaları kaçırmışım gibi...saygılarımla...

kuzeycem kuzeycem 23.07.2012 23:19:00

2 gündür maillerime bakamadım, şimdi gördüm. DDeyaylı açıklamanız ve uyarınız için teşekkür ederim, bu kuralları açıkçası bilmiyordum, öğrenmiş oldum, teşekkür ederim.

forumfoto forumfoto 23.07.2012 21:35:00

Sevgili Kuzey kardeslerimiz,

Her ikinizinde sitedeki aktivitenizi takdir etmekle beraber burada herkesin kurallara uymasini bekliyoruz. Site Kus forum kurallari geregi: "Türe ait

konu başlığı tür yetkilisine aittir tür yetkilisi türün başlığı altında bilgi toplanmasını organize eder üyelerden gelen

yeni bilgileri türün detaylı bilgi sayfasında derler eksik veya yanlışlıkları düzenler."

Bu konuda Kuzey Cem kardesime iki kere mail atildi. Adresi dogruysa lutfen yazdiklarimizi ve uyarilarimizi okusun. Adresi dogru degilse hemen guncellemesini rica ediyoruz. Actiginiz bu basliklar tarafimizdan siliniyor ve devam etmemesini umuyoruz.

Saksağan Saksağan 23.07.2012 21:18:00

Tekrar alasığırcık konusunu açtım ve bir şey olmadı.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT