X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92819
Gözlemler 9871
Videolar 1349

FORUM

HD YÜKLEME????????

avşarbey avşarbey 1.09.2012 15:51:00
Bugünden itibaren artık HD fotoğraf yükleyebileceğim. kuralları okudum ancakbenim sorunumla ilgili bir açıklama göremedim yada atladım. HD fotolar 15 günde bir yükleneceğini biliyorum. Fakat bu süre 4 günlük foto galeriye yüklemeyi kapsıyormu kapsamıyor mu?. Yani 31 ağustosta FG fotoğragımı yükledim. Bu arada bugün HD yükleyebilirmiyim? Yada dört günlük süreyi bekleyerek o süreyi HD için mi kullanabiliyorum. Veya HD FG den zaman olarak ayrı mı yükleniyor? Acil yardımlarınızı bekliyorum herkese yardımyları için şimdiden teşekkürler

chokokerem chokokerem 1.09.2012 19:43:00

aynen öyle abicim. şimdi hd atarsan 4 gün sonra normal foto atabilirsin ve tekrar hd hakkın olduğunda yükleme sayfanda hd açık-kapalı butonu çıkacaktır. o buton çıkana kadar normal foto atabilirsin her 4 gün için.

avşarbey avşarbey 1.09.2012 19:13:00

Teşekkür ederim Kerem bey. Yani HD de normal FG sırasını bekleyecek. O zaman ister HD ister normal foto yükleyebileceğim. Yükleme için 4 gün bekleyeceğim. Ama HD için 15 Bu benim tercihime bağlı öyle anladım. Yardımınız için çok teşekkürler....

chokokerem chokokerem 1.09.2012 19:04:00

ayrıca bir sorunu atlamışım. aynı gün hem HD hem de normal foto yükleyemezsin. her halükarda 4 gün bekleyeceksin normal foto için.

chokokerem chokokerem 1.09.2012 19:02:00

abicim normal fotonu yükledikten sonra her foto için 4 gün bekliyorsun. bu bildiğin normal prosedür HD için de geçerli. sadece 15 günde bir hd yükleyebilirsin. mesela bugün HD yüklersen 4 gün sonra tekrar normal foto yükleyebilirsin veya bugün normal yüklersen 4 gün sonra HD yükleyebilirsin. tek farkı iki HD arasında 15 gün olması gerekiyor. aradaki günlerde normal foto atabiliyorsun. İnşallah anlatabilmişimdir :)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT