X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

Mail gönderemiyorum.

ali6105 ali6105 3.09.2012 00:32:00
Uzun zamandan beri sitemiz üyelerine site üzerinden mail göndermek istiyorum ama bir türlü başaramıyorum ? uyarı yazısında ( * ) işaretli yerleri doldurmanız gerekli ikazı çıkıyor üstelik * alanlar dolu olduğu halde...

Acaba bu proplem bende mi diye düşündüm.tekraren denedim fakat sonuç değişmedi.

Sonra bu sitenin geçiçi bir proplemidir diye düşündüm ilerleyen süreçte tekrar denedim sonuç yine değişmedi.

Daha sonra bu konuyu iletişim kanalından idareye bildiren mail attım ama maillerin gidip gitmediğini göremediğimiz için yerine ulaşıp ulaşmadığından emin olamadım.Buna rağmen bir müddettir bekliyorum.Fakat geri dönen olmadı.

Hülasa konuyu buraya taşıyarak yardım istemeye karar verdim.

Yardımlarınızı bekler,ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederiz.

ali6105 ali6105 3.09.2012 09:18:00

İlginiz için çok teşekkürler Özmen Bey.İnternet tarayıcım safari ( bilgisayar olarakta Mac kullanıyoruz )

Selam ile...

abrecchia abrecchia 3.09.2012 08:59:00

Ben de özellikle Google Chrome kullandığım zaman bu problemi yaşıyorum, hatta üyelik girişi dahi yapamıyorum. Yapabilsem bile sıkıntı devam ediyor. Örneğin "tanım bekleyenler" bölümüne girdiğimde sayfadaki "tanım" sekmesi çıkmıyor vs.

Ancak Internet Explorer kullandığımda sitede sorunsuz dolaşabiliyorum.

Belki sıkıntı buradan kaynaklanmış olabilir Ali Bey, selamlar..

ali6105 ali6105 3.09.2012 03:46:00

Bu arada bilgisayar olarak Mac Book Pro kullanmaktayım.

Yeni aklıma geldi bazı proğram ve yazılımlar maalasef sadece PC lere yönelik olabiliyor.Bu nedenle kullandığım cihazıda belirtmek istedim.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT