X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

yazışmalar hk.

ali6105 ali6105 3.09.2012 00:57:00
Site yönetimiyle iletişim kutusundan yaptığımız yazışmaları maallasef göremiyoruz ( en azından ben göremiyorum) hatta gönderdiğimiz bir mailin ulaşıp ulaşmadığını bile ...

Bu durum naçizane benim beceriksizliğimden mi yoksa sistemden mi kaynaklanıyor ?

Benden kaynaklı bir proplem ise ne yapabilirim ?

Sistemle ilgili bir durum ise ilgili arkadaşların dikkatine tekraren sunmak isterim.

ali6105 ali6105 7.09.2012 18:03:00

Mevcut proplemin kaynağını bulamayacınca bir arkadaşımızın bu işlemleri PC ile internet expolur da da bir dene,çünkü sen mac kulalanıyorsun internet tarayıcında safari.Belki bu internet tarayıcısı sistem ile uymsuz olabilir tavsiyesi üzerine bizde iletişim kurmak için dün mail atmıştık.Bu gün maillerin alındığı bilgisini aldık.

Bu durumda mac kullanıcılarından internete safariden bağlanmaya çalışıp bağlanamayanlar var ise sebebi böyle bir şey olabilir.

Bütün üyelerimizin bilgilerine...

ali6105 ali6105 3.09.2012 09:30:00

Naçizane bu bilgisayar denen icatı maalasef çok fazla kullanamıyorum.Bu fotoğrafın siz 3 kere gönderildiğini yazmışsınız oysa biz onu 2 kere gönderdik zannediyoruz.Ayrıca diğer yazışmalar yeni değil hatta en yenisi 3 hafta önce ve akabindeydi.Naim bey hatta aradı onada sıkıntıyı size bildirdiğimi o nedenle forumdan sildiğimi söyledim.Fakat şimdi anlaşılan o ki bu mailer size ulaşmamış.

Bizim gönderdiğimiz maillerin bundan somra size ulaşıp ulaşmadığını nasıl anlayacağız.Bunu nereden görebiliriz ? Şimdi size ayrıca bir deneme maili yazıyorum.Alırsanız lütfen cevaplarmısınız ?

forumfoto forumfoto 3.09.2012 09:18:00

Ali bey,

Bize gonderdiginiz RAW dosya ayni sekilde 3 kere ust uste geldi. Iclerinde herhangi bir yazi veya aciklama yok, sadece ekinde cektiginiz karenin RAW dosyasi vardi.

Bize daha evvelden gelmis bir baskada mesajiniz yok.

Iyi Gunler

rousettus rousettus 3.09.2012 03:21:00

Mesajınız ulaşmamış görünüyor. Yine de ilgili arkadaşların cevabını bekleyelim.

ali6105 ali6105 3.09.2012 02:53:00

Hocam ! anasayfa yazısının hemen yanındaki ileşim yazısından bahsediyorum.Bu bölüm yönetimle irtibat için değil mi ? yoksa ben mi yanlışlık yapıyorum.Çünkü yönetime, burayı kullanarak ulaşmaya çalışıyorum.Hatta daha önce bu metotla yazdığım bir kaç soruyada cevap gelmişti ama sonradan ne olduysa iletişim kuramaz oldum.Mesela en son, fotoğrafların silinememsiyle ilgili yazıya cevap alamadım.İşin enterasan tarafı bu yazımında onların mail box una düşüp düşmediğinide bilemiyorum.

İlgi ve bilgilendirme için çok teşekkür eder saygılar sunarım.

rousettus rousettus 3.09.2012 02:04:00

size yardımcı olmak adına yazıyorum Ali Bey. fotoforum sorumlusu arkadaşlar size cevap yazacaklardır.

Yönetim panelindeki üye mesajları bölümünde sizden herhangi bir mesaj yok.

Sanırım İletişim kutusu dediğiniz üyenin sayfasına girince E-posta (e-mail) at kısmı. Eğer o ise, bunlar doğrudan kişinin e-posta adresine gidiyor. Site üzerinden bir yönetici olarak kendi gönderdiğim mesajı bile göremiyorum. Mesela ben hotmail kullanıyorum. Orada adresi bul, ekle, yaz yerine; site üzerinden sadece yazarak gönderilmesi nedeniyle mesajlaşma kolaylığı var.

selamlarımla iyi geceler dilerim.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT