X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

Foto Galeri için bir istek

Ercan3 Ercan3 5.09.2012 17:28:00
Bunu bir kaç kere daha farklı konular altında bildirmiştim. Bir kere daha gündeme getirmek istedim.

Foto Galeride aramada fotoğrafın çekildiği değil de yüklendiği tarih esas alınıyor. Ancak örneğin Eylül ayında veya son ay içinde İstanbul da çekilmiş türleri görmek istediğimizde çekim tarihine değil de yüklendiği tarihe bakarak fotoğrafları getiriyor. Tabii bu durumda Ocak ayında çekilip de Eylül ayında yüklenmiş fotoğrafı da görüp heyecanlanabiliyoruz :)

Önerim mümkünse arama kriterine bir çoklu seçenek daha ekleyerek (Çekim Tarihine Göre / Yükleme Tarihine Göre) seçme olanağı verilmesi; ya da tarih olarak sadece çekim tarihine bakılması.

Selamlarımla...

Ercan3 Ercan3 19.09.2012 17:26:00

Teşekkür ederim Serhat Abi. Eminim Murat ın da çok işine yarayacaktır, hele ki zirveye doğru hızla ilerlerken ;)

Bu arada madem not alınıyor lütfen bir de sitenin sağ altındaki "Belgeli Tür Adedi 425 Kalan Tür Adedi 43" yazısındaki sayıları tıklattığımızda eskiden liste gelirdi, artık boş geliyor. Bunu da Serkan düzeltebilir mi lütfen.

Şimdiden çok teşekkürler, selamlar

serhattigrel serhattigrel 19.09.2012 17:17:00

böylece daha fazla tür bulacaksınız,

desteklemiyorum, :)

İlk yüzden düşmek istemiyorum.

TRakus yönetim toplantısında konuşacağız, Murat Çuhadaroğlu umarım not almıştır. Gündeme getirir.

moktem moktem 19.09.2012 15:33:00

Ben de destekliyorum...

bakcasoy bakcasoy 19.09.2012 13:19:00

Gerçeten çok iyi fikir, gönülden destekliyorum.

kuzeycem kuzeycem 6.09.2012 15:01:00

Bence de çok güzel bir fikir. Ben de bir aralar kış aylarında Ankara da çekilmiş çapkın arıyordum fakat teker teker açmak çok yorucu oluyoru:)))d

Ercan3 Ercan3 6.09.2012 10:10:00

Gözlemlerde gözlem tarihinde görülen türleri görmek mümkün ancak foto galeriye gözlemlerin dışında çok fazla fotoğraf yükleniyor. Aslında gözlemleri nasıl siteye giriş tarihiyle değil de gözlem tarihi ile arayıp listeliyorsak, galeriye yüklenen fotoğrafları da aynı mantıkta da görebilmeliyiz diye düşünüyorum.

ahmetyilmaz ahmetyilmaz 6.09.2012 09:36:00

Ercan ın güzel fikrini destekliyorum.

Bu çok işimize yarar.

Bir bölgeye giderken o tarihlerde hangi türlerin çekildiği bilgisine ulaşırız ki önemli.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT