TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

SATILIK

fotoemin fotoemin 19.09.2012 17:59:00
SATILIK (Kuşçuların dikkatine!)

4.nesil, Apple iPod touch 32 gb ımı 300 tl ye satıyorum. Ekranda çizik yok, sıfır satın aldım ama oldukça az kullanabildim. Koruyucu kılıfı ile birlikte, isteyen olursa içinde BÜTÜN batı palearktik bölgesini kapsayan türkçe kuş sesleri yüklü halde teslim edeceğim. (Arazide kuş bulmak için önemli farklı seslere hakim olmak ya da nadir bir tür gördüğünüzde sesini çalabilecek durumda olmak...)

Fiyatının normal ikinci el fiyatlarından ucuz olması kamerasının çalışmamasındandır! Yani fotoğraf ve video çekemiyor. Zaten elinizde ekipmanlar varsa bu aletin çekimlerine pek ihtiyaç olduğunu söyleyemem.

İlgilenen olursa fotoğraflarını gönderebilirim.

bakcasoy bakcasoy 3.10.2012 13:31:00

Emin bey merhaba, Henüz satılmadı ise ben talibim. arazide bluetouth lu hoperlor ile mi kullanıyordunuz?(Emin olmak için soruyorum, Bluetouth u var değilmi?)

Kargolamayı seyahat dönüşü de yapsanız sorun değil. Ödeme için bilgi verirseniz hemen halledebiliriz.

Selam ve sevgiler

Telefonum: 532 241 10 27

fotoemin fotoemin 19.09.2012 18:01:00

Cumartesi günü 10 günlük turum başlayacak, cumartesi gününden önce isteyen olursa İstanbul dan kargoya hemen verebilirim. Cumartesi ve sonrasında ise başka bir şehirden verebilecek durumum olur mu bilmiyorum. Bilginize

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT