X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

TEFE TÜFE UYGULANSIN

avşarbey avşarbey 22.10.2012 13:56:00
Selam Trakuslu dostlar. Şimdi bu başlıktaki TEFE TÜFE ne alaka diyeceksin. Kısaca anlamatayım ızdırabımı. En zalim hümümetler bile emekliye memura yılda yüzde 4-5 arasında zam yapıyor. :)))
Şimdi bende bu yorum hakkına yılda bir kez yüzde 4-5 zam yapılamaz mı. Yani yorum yazma hakkımız biraz artılamaz mı? Çünkü bir haftalık süre içerisinde yüzlerce çok güzel fotoğraflar yükleniyor. Bir kaç gün bekliyorum en iyilerini seçeyim diye. Seçiyorum. Yorum hakkım bitince birde bakıyorum ki çok ama çok güzel bir iki fotoğraf daha yüklenmiş. Yazamıyorum. Sonra bir iki hafta geriden gelmeye başlıyorum. Trakuslu yetkililerin yorum hakkımıza biraz zam yapmasını, ya da kredi verilmesini umut ediyorum. Herkese selamlar ve sevgiler.
(NOT: Bunlar sadece iyi niyet tememnisi lütfen yanlış anlaşılmasın :)))).. )

millidere millidere 13.11.2012 14:32:00

evet Yavuzer Beyin dediği gibi bu tartışmamar aylar önce yapılmıştı. ve hatta o tartışmalar sonrasında bayağı bir başarılı ve istekli arkadaş siteden ayrılmıştı. öyleki o arkadaşlar yorumlarıyla sitemizi sıcak yorumlarıyla ısıtıyorlardı.

o zaman da fikrimi söylemiştim, şimdi bir kere daha belirteyim,

yoruma özgürlük ........

yaptığımız yorum olumsuz bile olsa site yorumu olumlu algılıyor ve artı puan ekliyor. demekki bu sistemde bir aksaklık var. bence eski fotokritikte olduğu gibi yorumla birlikte gizli puanlama yapılsın, en başarılı fotoğraflar arasından seçici kurul ana sayfaya çıkacak fotoğrafları belirlesin.

ve yorum sayısı da sınırsız olsun.

not: benim yorum neredeyse tamamıyla duruyor, sınırsız yoruma benim ihtiyacım yok fakat yorumlarıyla sitemize renk katacak arkadaşlarada engel olunmamalı.

selamlar dostum...

avşarbey avşarbey 13.11.2012 12:53:00

Sakıncalırını anlıyorum Yavuz bey. Ama bazı haftalarda öylesine güzel fotoğraflar yükleniyorki, bekleyeyim sonra seçerek yorum yazarım diyorum. Bekliyorum yine çok güzel fotoğraflar yükleniyor, bazı fotoğraflara ancak bir hafta yorum hakkım yenilendiğinde yorum yazabiliyorum.

Yine de size teşekkür ediyorum. selam ve teşekkürler

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 12.11.2012 22:11:00

Ustad bu konular cok tartisildi.. hatta bir miktarda zam yapildi zaten.. sizin iyi niyetle istediginiz zammin bazi sakincalarida var.. su anki sayi oldukca yeterli bence .. tanidik ,hatir iyi fotograf hepsine yeter aslinda.. Tabii bunlar benim fikrim.. Site yoneticileri burada kaliteyi en azindan belli bir seviyede tutma kaygisiyla bir sinirlama getirme dusuncesindeler sanirim.. Sinirsiz yorumun bircok sakincasini Fotokritik vs gibi sitelerde yasadik.. saygilar selamlar

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT