Alper bey,
Dün size mail atmıştım, konuyu açıklayan.
Serkan ,sitedeki tüm yazılımı yapan , sistemizi kuran , yedekleyen zaman zaman kendi hatalarını
buldukça yüzlerce sayfaya bir bir girip düzelten arkadaşımızdır. Heryere girip çıkması doğaldır ve
bu engelenemez.Siteyi devamlı geliştirmekte , her gün minimum 4-5 saatini bir seneden fazladır bu
siteye vermaktedir.
Diger saydığınız arkadaşlarımız sitede bugün için yönetici konumundadır , unutmayınki yarında
sizler bu konumda olacaksınız.
Yanlış yazılımlar veya kasıtlı yazılımları düzeltmek amacı ile yönetici olanların tür sayfalarına
girmesi mümkündür.
Ancak uyarınız üzerine tüm yöneticiler tür sayfasında düzeletmenin ,
sorumlusuna bilgi vererek yapılması konusunda fikir birliğine varmışlardır. Ve uygulama
başlamıştır.
İl bilgisi girme alışkanlığı sizin dşınızda , bir çok tür sorunlumuz tarafından işin zorluğu
açısından terk edilmişidi. Serkan bu konuda yaptığı yeni yazılım sayesinde artık her fotoğrafı
girenin işaretlediği il bilgisi , otomatik olarak sizin sayfalarınıza gelmektedir. Bu harita
bilgisi konusunda Haber kısmında bu gün bir açıklama yazıldı.Sistemin biri iki ince ayarı kaldı.
Gönüllü olarak götürdüğümüz bu sitede lütfen benim yazılarımın saatlerine bir bakınız, ancak vakit
bulabiliyorum, bir çoğumuz benzer şekilde götürüyoruz ve hepimiz emeğe , çalışmaya inanınki çok
saygılıyız.
Başınıza gelenler ,yaşandıkça ders alıp düzelteceğimiz birçok konudan birisidir. Ancak hepimiz
amatörüz bunları hoş karşılamayı bilmeliyiz ve düzeltmeliyiz.
Sonderece zor il seçimi yapıldığı günlerde bile haritalarınızı ne kadar mükemmel işlediğinizi çok
iyi biliyorum.Ve müdahelede isyanınıza hak veriyorum.
Yapılanlar için hiç kimsenin bir açıklamada bulunmasını istemiyor, tüm hatayı üstüme alıyor sizinde
bu türler ile devam etmenizi gönülden rica ediyorum.
Lütfen bize, zaten sayısı çok az olan kuş gönüllülerine küsmeyin, sırtınızı dönmeyin.