Allah rahmet eylesin, bütün yakınlarınıza baş sağlığı dileklerimi sunarım.Böyle bir günümüzdeki ince düşünceniz için ayrıca teşekkür ederim.Selamlar.
Mustafa Bey Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabırlar dilerim.
Başınız sağolsun, yeğeninize Allah rahmet eylesin hemşehrim. Kalanlara engin sabır dilerim.
Başınız sağ olsun.
Başınız sağolsun Mustafa Bey.Yeğenimize Allah rahmet etsin.Sizlerede sabırlar versin.
Mustafa Bey , Başınız sağolsun .Yeğeninize Allah tan rahmet , Sizlere de sabırlar diliyorum.
Başınız sağolsun Mustafa Bey.Selamlarımla.
Başınız sağolsun
Başınız sağolsun Mustafa Bey,
Başınız sağolsun, Allah başka acılar vermesin Mustafa Bey...Selamlar...
Mustafa Bey,Başınız sağolsun, Allah geride kalanlara ömür versin.
Allah rahmet eylesın.gerıde kalanlara sabır diliyorum.
Mustafa Bey Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun. Geride kalanlara sabırlar dilerim.
Mustafa Bey, başınız sağolsun.Yeğeninize Allah tan rahmet , sizlere ve diğer yakınlarınıza da sabırlar diliyorum.
Başınız sağolsun Mustafa bey
Başınız sağolsun, allah sabır versin..
Mustafa bey,başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin ve kalanlara sağlık ve sabır versin.
Başınız sağolsun Mustafa bey, sabırlar diliyorum.
başınız sağolsun Mustafa Abi.. Cenabı Hak Mekanını Cennet eylesin.. Başka acı göstermesin...
Başınız sağolsun. Özür dilenecek bir durum da olduğunu düşünmüyorum. Selamlarımla..
Başınız sağolsun,Allah sabırlar versin.
ACI GÜNÜMÜZDE BİR SÜRE AYRI KALDIĞIM SİZ SEVGİLİ DOSTLARA; BURADAN ACIMI PAYLAŞAN, MESAJ YAZAN, ARAYAN VE ÖZELDEN MESAJ YAZAN YÜREĞİ DOĞA, KUŞ VE ARKADAŞLIK SEVGİSİ DOLU TÜM SEVGİLİ TRAKUSLU DOSTLARA TEŞEKKÜRLER... SELAM VE SEVGİLER
Mustafa bey başınız sağ olsun, sabırlar dilerim
Mustafa bey acınızı paylaşır,başsağlığı dilerim.Allah merhuma rahmet geride kalanlara sabır versin.Selamlarımla
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
başınız sağolsun Mustafa bey
Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin Mustafa Bey. Allah size ve yakınlarına sabır versin.
Mustafa bey başınız sağolsun, sabırlar diliyorum.
Başınız sağolsun Mustafa Bey,Allah Rahmet Eylesin.
Sevgili dostları;Siz değerli gönül dostalarından hala aldığım taziye mesajlarınız için çok çok teyekkür ederim. Bu acı günümde sizlerden aldığım bu mesajlar tesellim oldu. Herkese tekrar tekrar teşekkürler. Allah kimseye böylesine acı yaşatmasın.
Allah rahmet eylesin Mustafa abi mekanı cennet olsun saygılarımla...
Başınız sağolsun Mustafa Bey. Allah rahmet eylesin.
Başınız sağolsun Mustafa Bey, Allah Rahmet eylesin .