X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

KİMSE YOKMUUUUU???

avşarbey avşarbey 18.11.2012 00:16:00
Herkesten özür dileyerek böyle bir başlık attım. Benim bir tür konusundaki sorunum hala çözülemedi.. konu şöyle;

29 Eylül 2012’de 12.59’da Fotoforum’a Yeşil böğürtlen yaprakları arasında bir tür yüklemiş ve çıvgın olabileceğini düşünerek tür hakkında yardım istemiştim.. Çok sağ olsunlar her zaman yardım ve desteklerini esirgemeyen

“ZaferK” Zafer Kurunç hocam 29.9.2012 tarihin de

“Saz veya Çalı kamışçını olmalı. Bana saz gibi geldi.. “

“Chokokerem!” Kerem Kasın Bey 29.9.2012 tarihin de

“Bana da kertik olmuştu. Bence Çıvgın”

Diye yorum yazarak tür hakkındaki bilgilerini yazmışlardı. Kararsız kalınca da fotoğrafı 29 Ekim gece saat 01.22 gibi Bilinmeyen tür olarak yüklemiştim. Bu fotoğrafım o günden bu güne tek hala Bilinmeyen tür olarak Tür sayfasında bekliyor. Saz kamışçını olarak düzeltmek istedim düzeltemedim. Sanırım biz düzeltemiyoruz. Ama ne bir site yöneticisi arkadaşımız düzeltti nede o konuda destek aldım.. Bunu düzeltmenin bir yolu varsa yardımlarınızı rica ediyorum. Yok bu işi sadece site yönetici dostlarımız yapıyorsa lütfen bu konuda düzeltme yaparlarsa sevinirim.

Herkese gönül dolusu selamlar

avşarbey avşarbey 19.11.2012 00:08:00

Zafer hocam sizin verdiğiniz desteği hiç bir zaman unutaman ve öncelikle teşekkür etmek isterim. O Kuşun böğürtlenler arasında iki karesini çekebildim. Bir değişik karesi daha var. Onuda size yarın uluştırmaya çalışacağım. Selam ve saygılar

zaferK zaferK 18.11.2012 22:11:00

Mustafa bey merhaba...

O fotoğrafın altına ben bir not yazmıştım ,sanırım okumamışsınız.Şöyle ;

(Daha çok çalı kamışçınına benziyor...ama kanat ve kuyruğun tam olarak görünen pozu varsa tanımda yardımı olacaktır...selamlar... )

Yani türünüz kesinleşmedi ,saz kamışçını olarak tescil edilmedi...o yüzden de kayıtlara geçmedi.Zaten onaylansa fotoğrafınızın altında onaylayanların ismi de görünecektir.

Sonuçta bu fotoğrafın kanat ve kuyruğu net görünmediğinden tanımlanmamıştır...selamlar...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT