TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

sunum konusu

cefrin cefrin 21.11.2012 12:40:00
merhabalar

ben sunum konusu bulamıyorum 8-9 şubatta ekoloji kongresi var bende bu kongre için posterli sunum yapacağım ancak sunum konusuna karar veremedim kuşlarla ilgili birşey yapmak istiyorum kuşları çok seviyorum ama aklıma hiç birşey gelmiyor kuş populasyonları kuş renkliliği ya da başka bi sürü şey var ne yapmalıyım hiç bilmiyorum bu benim ilk kongrem ve ilk defa posterli sunum yapacağım o yüzden kolay bir konu istiyorum ama herkesin dikkatini çekebilecek bir konu ne olabilir

bu başlığı açmakta kararsız kaldım ama kuşlarla ilgili bir sunum hazırlayacaksam bu siteden yardım almalıyım diye düşündüm ve başlığı açtım :)

ihsan ihsan 21.11.2012 12:52:00

Kuş gözlemciliğini tanıtıcı bir sunum yapabilirsin.

Gnothi Gnothi 21.11.2012 16:17:00

Mervecim merhaba,

İhsan bey in dediği gibi kuş gözlemciliği üzerine bir sunum harika olur, Sitemizde, kuş gözlem topluluklarının/derneklerin sitelerinde kuş gözlemciliği üzerine yazılar bulabilirsin, kendi deneyimlerinden, kuşlardan/gördüklerinden de bahsedebilirsin.

Posterinle beraber fotoğrafını bekliyoruz ;)

Şimdiden kolaylıklar diliyorum, bol şans ve başarılar.

cefrin cefrin 25.11.2012 17:41:00

kuş gözlemciliği konusu çok güzel geçrekten aklıma yattı ama sorduğum kişiler biraz daha kongreyle ilgili bir konu seç diyor kuş gözlemciliğini ekolojiyle nasıl bağdaştırabilirim kongreden sorumlu kişilere sordum illaki kuş felan yapacaksan göç eden kuşları felan hayat şekillerini yap bir şekilde ekolojiyele bağla diyorlar

ben kuş gözlemciliğini yapmak istiyorum ben de daha yeni yeni kuş gözlemliyorum kuş gözlemciliğini tanıtmak isterim bu konuda posterli sunum yapmak benim için ayrı bir zevk olur ama ekolojiyle ilişkisi ne ? yararalarını zararlarını yazsam başka birşey gelmiyor aklıma ekolojiyle ilgilisini bulursam posteri hazırlamaya başlayacağım

konu önerisi için çok teşekkür ederim kuş gözlemciliği çok çok güzel ve bir o kadar bir konu

tabiatdostu tabiatdostu 25.11.2012 22:06:00

ekoloji ile ilgili ise ardıç kuşları ve ala kargaların palamut saklamaları ve ekolojiye katkıları hakkında makaleleri var nette isterseniz bir araştırın belki ilginizi çeker...selamlar.

ihsan ihsan 25.11.2012 23:00:00

Ekolojinin tanımı: Hayvan ve bitkilerin çevreleri, birbirleri ve insanoğlu ile olan ilişkilerini inceleyen bilim dalı. diyor nette arattığım bir yer...

Kuş gözlemlerken ve sayarken alacağınız notlar, edineceğiniz tecrübe ve arazi bilgisiyle birlikte kuşların çevreleriyle, birbirleriyle ve insanlarla ilişkileri arasında birçok ipucu verir. Yani ekolojiyle ilgisi nedir diyorsunuz ya ekolojinin ta kendisidir bana göe :)

cefrin cefrin 26.11.2012 12:07:00

ihsan bey size kesinlikle katılıyorum dpğadaki herşey ekolojiyle ilişkili zaten konu bulmak o bu yüzden zor geldi çok geniş bir anlam içeriyor

inşallah kuş gözlemciliği konusunu yapacağım ama hala kafam karışık zaten ilk posterli sunumum olacak ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum o yüzden konuya bir an önce karar kılıp başlamam lazım bakalım kuş gözlemciliğiyle ilgili nasıl bir poster hazırlayacağım :)

ihsan ihsan 26.11.2012 20:05:00

Sana kolay gelsin Merve, çok güzel olacağına eminim.

cefrin cefrin 27.11.2012 13:18:00

çok teşekkürler inşallah çok güzel bir poster hazırlar ve güzel bir sunum yaparım şimdiden heycandan ölüyorum bakalım neler neler yapacağım :)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT