Ahmet Bey, benim şansım belki de hep yaver gitti, bugüne dek 14 gövde, 3 zoom objektifi de spottan yetkili satıcının neredeyse 3 te 2 fiyatına temin ettim ve hiç arıza yaşamadım. Sadece aldığım 40d fabrika hatalı çıktı ve hemen yenisi ile değiştirdiler. Yurtdışından alınan ürünlerde arıza çıkarsa astarı yüzünden pahalıya patlar bence. Tabii alım yaparken de çok dikkat etmek lazım. Benim aldığım tüm ürünlerin ambalajı gözümün önünde ilk kez açılmıştı. Eğer fabrikasyon hatası yoksa zaten bir makina durup dururken 1-2 yılda arıza yapmaz bence, Kullandığım eski 20D yi fotokapan için 40 dereceden -10 dereceye dek yağmurda karda arazide bırakıyorum. Bazen 50 gün hiç uğramıyorum ama hala da taş gibi, hiç arızası yok :) Saygı ve selamlarımla...
Çok özür dilerim Ahmet Bey, kullanıcı adınızı karıştırmışım. Belirli bir dükkan yok aslında. Doğubankın zemin katında ve 3. katında bir kaç dslr ve objektif satan var. Hergün fiyatlar değişiyor ve pazarlık yaparak en ucuz hangisi satıyor öğrenebilirsiniz. Aralarında bazen büyük fiyat farkı oluyor. 7D, 5Dmk3 ve 400 mm yi doğubank ta gördüm ama bugünkü fiyatını bilmiyorum. Daha önce de yazdığım gibi en son 7d için 2700 tl fiyat vermişlerdi. Hayyam da da çok uygun fiyatla objektif bulabilirsiniz. Önceleri fotografium.com çok hesaplı satıyordu ancak fiyatları bayağı arttırmışlar, 3719 tl fiyat verilmiş.