TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Bayramınız Kutlu Olsun

serhattigrel serhattigrel 19.12.2007 02:24:00
Tüm Trakus camiasına iyi bayramlar dilerim. 

Bir de ricam var;  Bayramdan hemen sonra takvim dağıtımına başlıyoruz,.

Gönderiler üye bilgilerinizdeki adreslere yapılacaktır. Lütfen kişisel sayfanızda sağ üstte

Bilgileri Güncelle ye tıklayın ,

ikamet adresi, Bulunduğunuz il , ilçe ve telefon no bilgilerini eksiksiz olarak doldurun, 

Gönderi , bir dağıtım şirketi ile adrese teslim yapılacaktır.

El değmişken, eksik kişisel bilgilerinizide güncelleyin :)

Bu arada baskıyı henüz göremedim, umarım iyi olmuştur.

mrmehmet mrmehmet 20.12.2007 12:20:00

Teşekür ederim Serhat Bey,

Ben de bütün Trakus ailesinin Kurban Bayramı nı gönülden kutlar, sağlıklı, mutlu ve bol fotoğraflı
günler dilerim. 

Selam ve saygılar.

demokritos demokritos 20.12.2007 13:10:00

hepimize iyi bir bayram ve bayramın son günlerinde bol kuşlu gözlemler diliyorum.

selimus selimus 21.12.2007 11:30:00

Sevgili Serhat, Trakuş çuların bayramını ben de kutlarım, sevgiler, selamlar...Bilgi güncellemesi
sırasında bazı bölümleri mecburi kılmak iyi olacak fikrimce, çünkü birileri ile fotoforum, yorum
arkadaşlığı yapmak için fiziki görüntüleri ile izlenim alamıyoruz sitenin yapısı gereği. Bari
kimdir, nedir, ne bilir, ne yazar, ne okur, kaç senedir neyle uğraşır, abimiz midir, kardeşimiz
midir, onu bilelim. Bir isim, bir de E-mail ile arkadaş üye olup yazmaya başlıyor. Bu konuya daha
önce de değinmiştik ama değişen birşey olmadı. Bence belli konularda, bir özgeçmiş olmadan mesela,
üyelik mümkün olmasın. Sanal platformun gereği insanlar karşılıklı görüşme için minimum da olsa
kendini tanıtır birşey koymalı kişisel sayfalarına...Burası Türkiye nin "anonim" kuşçuları
değil, "kuşları" platformu, öyle değil mi?

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT