TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

ANKET... Türkiye deki Kuş Fotografçılığı ve Gözlemciliği

UYEISLERI UYEISLERI 25.12.2012 18:30:00
Merhaba,

Sitemiz iletişim bölümüne gelen bir müracaat üzerine;

"Merhaba, ben Sevdenur Kuşoğlu.Lise öğrencisiyim.Hazırladığım bu anketin sonuçlarını coğrafya dalında katılacağım TÜBİTAK yarışmasında kullanacağım. Amacım Türkiye deki fotoğrafçılarının/gözlemcilerinin profilini, isteklerini, düşüncelerini öğrenmektir. Yardımlarınız için teşekkür ederim."

Anketin sitemizde yayınlanması konusundaki talep olumlu karşılanmış ve duyurulmasına karar verilmiştir.
Anket, Kuş Fotografçılığı ve Gözlemciliği ile ilgili olup; isteyen üyelerimiz aşağıda yer alan link üzerinden, ankete katılım gerçekleştirebilirler.

https://docs.google.com/spreadsheet/embeddedform?formkey=dHFjbVhvOVFtWDRsTkRpUFZ1SzA2d0E6MQ

Anketin tamamlanmasının ardrından elde edilen çıktılara sitemizden de duyurulacaktır.

İyi günler dileriz...

oktayK oktayK 26.12.2012 12:30:00

Sevgili Dostlar,Sevdenur büyük kızım olur,Zehra dan sonra onunda kuşlara ve doğaya olan ilgisi beni ziyadesiyle mutlu etti.

TÜBİTAK ın yarışmasına katılacağını söyleyince,kendisine hertürlü yardımı yapacağıma söz vermiştim,sitemizede böyle bir duyuruyu yayınlaması için ben talepte bulunacaktım anlaşılan o işide halletmiş....

Velhasıl,ankete katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim...

TRAKUS yönetiminede duyuruyu yayınladıkları için ayrıca teşekkürler...

Selam ve saygılarımla..

Jamboree Jamboree 27.12.2012 09:27:00

Ok, Başarılar Dilerim

zaferK zaferK 27.12.2012 12:49:00

Bak işte bu habere sevindim...çok güzel hareketler bunlar Oktay...

Gurur duydum...

BKAYA BKAYA 27.12.2012 16:24:00

Katıldım

Başarılar

nayko nayko 27.12.2012 19:08:00

Umarım katılım yüksek olur da anlamlı bir istatistik elde edilebilir.

Başarılar dilerim.

oktayK oktayK 29.12.2012 20:50:00

Oğuz Bey,

Zafer Ağabey,

Bülent Bey,

Naim Bey,

Mustafa Bey,ilgi ve güzel temennileriniz için teşekkür ederim.Şu anki katılımcı sayısı 34,tabiiki sadece TRAKUS a gönderilmedi link onlarca Kuş Gözlem Topluluğuna ve Doğa Derneklerine umarım katılan sayısı dahada artar....

Selam ve saygılarımla...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT