X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

Sitede Son Günlerdeki Değişiklikler

MuratC MuratC 14.01.2013 14:55:00
Sevgili Arkadaşlar,

Sizlerinde takip ettiği gibi son günlerde sitede bazı degişiklikler ve zaman zamanda aksaklıklar devam etmektedir. En son Gerede Toplantısında ve devamında yapılan yönetim toplantıları sonucunda alınan değişiklik ve iyileştirme kararları şu aralar uygulamaya geçmektedir.

Uzun süredir hayal ettiğimiz sitenin İngilizce versiyonu, yeni Türminatör sayfası ümit ediyoruzki en kısa zamnda tam olarak devreye girecektir. Bunların yanı sıra bir çok diğer iyleştirmede zamanla devreye alınacaktır.

Bu yapılandırma aşamasında bazı bölgelerde bir takım sıkıntılar yaşanacaktır. Çoğu aksaklığın farkındayız ancak bazende tahmin edemediğimiz problemler çıkabilir, bunları lütfen iletişim bölümünden yönetime bildiriniz.

Sabrınız için teşekkür ederiz...

ekey ekey 16.01.2013 23:31:00

Güzel çalışma olmuş, düşünen ve emeği geçenlere teşekkürler...

karaani karaani 16.01.2013 19:25:00

Kalpler Çok iyi bir uygulama ,Çok zarif bi düşünce.

sonerbekir sonerbekir 16.01.2013 18:48:00

yenilikler gayet güzel, emeği geçenlerin eline sağlık,

gözlem girişinde moğol incirkuşuna tıkladığımda kır incirkuşunun karşısındaki hane aktif hale geliyor, dolayısıyla moğol incirkuşu kaydı giremedim, bilginize...

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 16.01.2013 17:29:00

Su an itibariyle tur listeleri duzelmis durumda.. tum emegi gecenlere tesekkurler..

gutesmienchen gutesmienchen 15.01.2013 00:08:00

Haberlere de yorum eklenemiyor.Iki kere Matilya `ya yorum eklemek istedim,ekleyemedim,durum düzelirse eklemek isterim.

serhattigrel serhattigrel 14.01.2013 22:45:00

Sayılarda kuşçu bulunmuyor, şu an listeleri son hali ile görebilirsiniz.

Bu listede yanlış var diyen önce oturup bir liste yapsın, bunu kendi sayfanızdaki tür listenizi kopyalayıp excele yapıştırarak yapın.

Sonra küçük hali ile HD , tür ekle ve fotoforum sayfanızdan bu listeyi çek ederk kontrol edin.

Ben yaptım bir sorun göremedim, kolay gelsin.

Bu arada unutmayın türün listede çıkması için tür tanımın onayı şart, ayrıca liste günde bir kez güncelleniyor, gece yarısını geçe. Yani yüklediğiniz tür tanımlansa bile ertesi gün listenize geçer.

Birde eşitlik durumunda, kıdeme bakıyoruz, haberiniz olsun.

MuratC MuratC 14.01.2013 22:22:00

Sisteme yeni bir yazim duzeltmesi ilavesi gerekiyor anladigim kadariyla. Su anda sistem eger bir turu once yurtdisinda cekmisseniz ve daha sonra siteye ayni turun TR icinde cekilmis bir karesini ilave ettimisseniz, ilk gelen yurtdisi fotografini sayiyor ve yurticinden geleni yurtici listesine eklemiyor.

Ornegin benim BAE cektigim Mogol ve Mahmuzlu Incirkuslari genel listemde tur sayima yazildi ancak ayni kuslari Hatayda cekip yukledim ama TR ici listemde bir artis olmuyor. Eger Yurtdisilari silersem o zaman sorun couluyor ve TR listemde artiyor. Ancak, kusun degisik pozlarida sayfasinda olsun diye su anda oyle bir sey yapmiyorum. Isteyen tabiki once girdigi yurtdisi karelerini eger yurticinden cekip yuklemisse silebilir.

Konu biliniyor ve sanirim bu hafta icinde duzelecek

fotoemin fotoemin 14.01.2013 20:05:00

Hocam şimdi saydım. TR sınırları içerisinde 393 fotoğraflı türüm var ama listede 375 görünüyor. Hadi bunu da açıklayın ateistler :D (son cümle bir internet fenomeni aman yanlış anlaşılmasın...)

Yurt dışında çekilmiş 38 fotoğrafım var.

Bunların 17 tanesi TR de de fotoğraflamış ve eklemişim.

Kuşçu fotoğrafları sayılıyor mu hala listeye?

Son olarak hala Tepeli toygar ım yok listemde bilginiz olsun :)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT