TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Dubai de Kuş Gözlem

kuzeycem kuzeycem 27.01.2013 21:53:00
DUBAİ DE KUŞ GÖZLEM

Sömestr için İstanbul a mı Kızılcahamam a mı gidelim derken kendimizi Dubai turu planlarken bulduk:)

Her ne kadar bu tur kuştan ziyade eğlence nitelikli olacaksa da bir günümüzü kuşa ayırmaya karar verdik, ne var ki Dubai deki bir yeri bilmiyoruz, o yüzden Dubai de kuşa gitmiş veya Dubai yi bilen birinden yardım bekliyorum:)

Şu anda kuş rehberleri araştırıyorum fakat bir sonuca ulaşamadım, acaba bir site falan var mıdır?:)

Yardımlarınız için teşekkürler:)

abana abana 2.02.2013 12:35:00

Akyanaklı arap bülbülü her yerde var.Hatta Burj Halifenin dibinde bile.

bakcasoy bakcasoy 1.02.2013 23:47:00

Dar zamanda gidilecek yer arıyorsan, Al Safa Park derim. Taksi ile gidilebilir.

Benim gördüğüm ve fotoğrafladığım türler; Çeşitli martı türleri, Bol miktarda Çiğdeci, bol ibibik, Gök kuzgun, çeşitli küçük kuşlar.

Boraunver1 Boraunver1 28.01.2013 14:15:00

Kuzey Bey hangi tarihlerde oradasınız?Ben 2-6 Şubatta orda olacağım kısme ise....

Murat Beyin dediği gibi www.uaebirding.com bilgiler olduğu gibi

http://www.falconhospital.com/content.aspx?DomainId=1&MainMenuId=1&submenuId=53

İnceleyin.Gerçi burası Abudabi de ancak zaten gitme imkanınız olabilir ordaki taksilerle.

MuratC MuratC 27.01.2013 22:21:00

Merhaba Cem,

www.uaebirding.com gerekli bilgileri bulabilirsin, oldukca kapsamli ve faydali bilgiler var. Profesyonel olarak rehberlik yapan 4-5 kisi var ama genelde hep dolular ve sadece Cuma Cumartesi gunleri calisabiliyorlar. Eger onlarini ayarlayamassan kendinde bir araba kiralayip gerekli noktalari gezebilirsin ama tabiki yaninda rehber olmadan basari sansin oldukca dusuyor. Yollari ve mekanlari bilmek sart yoksa yarim saatte bulabilecegin kusu kendin saatlerce araman gerekebilir. Ama genede Dubai yakinlarinda olan bir suru yer var kolay bulunabilecek. En kolayida sehir merkezinde Safa park, sabah erken bir saatte ugramakta fayda var. kolay gelsin...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT