Ceyhan nehrinde balık katliamı
yalıcapkını 31.01.2013 22:26:00
Kastabala vadisi ÖDA Kırmıtlıkuşcenneti çep cenneti haberinden sonra şimdide resmi kurumlar eliyle balık ve diğer katliamlar başlamıştır.
Ceyhan nehrinde sular tamamen kesildiğinden dolayaı milyonlarca balık ve canlılar susuz kaladak ölmüyorlar. Ve insanlar ırmak kenarında torbalarla sepetlerine elleriyle toprakta susuzluıktan ölmüş balıkları topluyorlar. Suriyeli göçmenmler birnlerce kg balık topladılar.
Evet arkadaşlar bu haberi yeni aldım. 15 gündür hastayım yatıyorum iğne ilaç hastahaene ve evde istirahat etmeye çalışiırken akşam bu kötü haberle sarsıldım. tüm balıklar karada ölmül heryer balık lüsüz irili, ufaklı balıklar insanlar rtarafından küreklerle karadan toplanıyormuş. Lütfen arkadaşlar telefonumda bloke olduğundan yetkililerede ulaşma şansım olmadı sizlerin aracılığıyla birşeyler yaparmıyım diye geçtim internetin başına birşeyler yapalım bu katliamı durduralım lütfen yalvarıyorum bir insan ama sapına kadar kendini doğaya adayan bu asdamın çığlığını duyun ve gereken müracatları yapın. Basta Osmaniye valiliğine, ilçevre müdürlüğüne ve Aslantaş barajı sorumlularını arayıp harekete geçirin.Tm üremeye yakın kuşlerın beslenmeye ihtiyaçlarıu varken yavru balıkların büyümesi gerekirken susuz bırakılması hangi insanlığa hangi dine sığar bunu sorgulayalım lütfen . Ceyhan nehrinde bu canlı aktliamaı9na dur diyelim DUR DİYELİM.