Merhaba,Takvim talebinde bulunurken eşim Alihan Cem Vergiliel ikimizinde ismini yazmıştı. Bugün takvim kargoyla geldi ancak sadece eşime gönderilmiş.Ayrı ayrı mı yazmak gerekiyordu acaba?
Merhaba yesim hanim kontrolünü yapar size bilgi veririm.
takvime kavuştum emeği geçenlere tekrar teşeklkür ederim selamlar
Merhabalar, biz yeniüyeyiz,acaba biz de takvim alabilirmiyiz...
Merhaba,Sitedeki iletişim bilgileriniz tam ise takvim gönderimi yapabiliriz.
Bilgiler güncellendi, teşekkürler...
Bende büyük bir sevinçle takvimi mi aldım :D emeği geçen herkeze sevgi ve şükranlarımı sunarım. İş yerindeki masamda keyifle sergiliyorum ve izliyorum :)
Ben de bu yıl neden takvim gelmedi diye merak ediyordum. Adresim tam değilmiş meğerse. Güncelledim, bana da gönderebilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
Bana da takvim henüz ulaşmadı. Adresimi kontrol ettim sorun görünmüyor, önceki yıllarda gelmişti.
Takvim bana ve istek yapan Kütahyadaki diğer üye arkadaşlarıma ulaşmadı .
Merhabalar,Talep edipte ellerine takvim ulaşmayan arkadaşlara bugün itibari ile tekrar gönderim yapılmıştır.
Takvim bugün elime ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Teşekkür ederim Şebnem hanım..
Şebnem hanım Takvim elime ulaştı çok güzel olmuş masamın ortasında yerini aldı emeği geçen herkese çok tşk ederim slmlar...
Takvim az önce elime ulaştı, tekrardan çok teşekkür ediyorum.
Benim takvimden hiç ses seda yok .(((
Biraz geç kaldım fakat her sene ulaşıyordu bu sene sisteme dikkat etmemisim gönderirseniz çok sevinirim.
benim takvimde ulaşmadı önceden her ilden bir kişiye gönderirdi o dağıtımını yapardı bu sene karışıklık oldu
Merhaba,Takvimler bu sene kişilerin adreslerine gönderilmiştir.Sizlerede gönderimi bugün gerçekleştiriyorum.
Bana da takvim gönderilmemiş Onur Keskin : Orman Genel Müdürlüğü Lojmanları 17/10 Beştepe ANKARA
Emeği geçen herkese Teşekkürler,Takvim önümüzdeki yıllarda çok talep görecek gibi.
Üç yıldır ulaşamadım takvime :)
bende bekleyenlerdenim ...
Takvim için çok teşekkür ederim.
Takvim geldi, çok güzel olmuş yine. Teşekkürler...
KİMLER TAKVİM ALABİLİYOR BENIMDE BİR TRAKUŞ TAKVİMİM OLSUN İSTERDİM DOĞRUSU :)
Merhaba bana da takvim ulaşmadı. Edinmeyi çok isterim. Teşekkürler.
Merhaba,Sitedeki adres bilgilerinizi güncellerseniz eğer takvim gönderimini gerçekleştirebiliriz.Adres bilgileri yetersiz olduğunda gönderiler bize geri dönebiliyor.Teşekkürler.
Adres bilgileri var ama takvim hala yok, sevgiler..
Adnan Bey merhaba,Sitede bulunan adresinize gönderimi gerçekleştiriyoruz.
Merhaba, bende takvim rica edebilirmiyim?
Teşekkür ederim,takvim elime ulaştı:)
Takvim elime geçti.Emeği geçenlere teşekkür ederim.