X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

Fotoforumdan fotograf silinmesi

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 3.02.2013 22:22:00
Fotoforuma fotograf yukledikten ve cevaplardan sonra bunun silinmesinde bir kontrol olmali diye dusunuyorum.. Fotoforum sonucta bir egitim tartisma yeri.. Buraya yuklenen konu ve fotografin yonetim izniyle olmasi gerekir diye dusunuyorum.. Fikir yurutenlere simdiden tesekkurler

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 4.02.2013 08:28:00

Bu konu neden aklıma takıldı ?.. Foruma bu kus nedir acaba diye bir fotograf yüklenmişti.. neyse bende merak ettim açıkcası ve arkadaşlardan biri tanımlasada ögrensem diye beklerken telefondan bir degerlendirme yapıldıgını gördüm.. o sırada müsait degildim ve 5 dk sonra siteye girdiğimde fotograf yok..
Ayrıca site kurallarını okurken dikkatimi çeken foruma fotograf yüklemenin +puanı 3 buda forumun bir okul gibi düşünülmesi.. ögrenme araştırmaya teşvik olması öndüşüncesiyleydi sanırım..
Tabiki burada sorumlulugun yükleyiciye bırakılması çok daha medeni bir durum:)) Bu nedenle çok sorunlu bir durum yoksa forumdan fotograf silinmesinde daha duyarlı olmalı diye önerim olacak.. herkese selamlar saygılart

ali6105 ali6105 4.02.2013 00:57:00

Yavuz Abi bir çok konuda sizinle ortak fikirlerimiz var ama malasef bu konuda farklı düşünüyoruz.
O nedenle Ömer bey + 1 diyorum :))

furtun furtun 4.02.2013 00:11:00

Fotoğraf silinme nedenini bilemiyorum ama üyelerimiz silmek istedikleri fotoğraflarını silebilmeli diye düşünüyorum. Üyelerden yorum almış bir fotoğrafı silmenin getireceği olumsuzlukları üyenin kendi düşünmelidir. Bu konuda yönetimin bir yaptırımı olmamalı. Ancak alışkanlık hailne getiren üyelerimizi uyarabiliriz.

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 3.02.2013 22:23:00

Fotoforumdan fotograf silinmesine kontrol olmalimi?

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT