eposta adresimi değiştirdim ama fotograflarıma yapılan yorumlar hala gelmiyor.
Bugun benimde bayagi dikkatimi cekti FG yuklenen kareler cogu zaman eski tarihli kaliyor ve yeni kareleri goremiyoruz. Ozellikle browseri kapatip acinca oluyor. f5 ile her zaman duzelmiyor. Yenile yapinca veya baska sayfalara girip tekrar anasayfaya donunce duzeliyor ???
Benim bahsettiğim Ceptelefonu, shift+f5 yok ve bir tek tarkuşun anasayfasındaki 4 foto düzelsin diye tüm cache i boşaltmaya gerek yok, nasıl olsa tıklayınca doğru foto geliyor :)
Shift+F5 ile sayfayı yenileyin, düzelecektir...
chrome da da aynı sorun var, "cache"i boşaltınca düzeliyor.
Bende android yok,ama nerden bakarsam bakayim degisen bisi yok :) Cumartesi günkü fotograflar,altlarindaki yazilar bugüne ait :)O konuda hemfikiriz :)
Androidden bakınca GF lerin Fotoları ctesi günkü fotolar altındaki yazılar bugünküler.
Bende de hep ayni fotograflar duruyor,örnegin tepeli guguk ,balikcil,sakarmeke.....,alttaki yazilar dgisik,ama fotograflar saydiklarim...
Ahmet bey başka mail adresiniz var ise sistemdeki mail adresinizi değiştirip bir de onunla deneyin. Bana da olmuştu gmail adresimi girince düzeldi. Sanırım bazı mail serverlardan kaynaklanıyor.
bana da hala trakus dan hiç email gelmiyor.
Teşekkürler Serkan Bey,şimdi değişmiş ,Selamlar.
anasayfa da ki fotoğraflar değişiyor, siz hangi fotoğrafları görüyorsunuz ?