Büyük bir ihtimalle Keşiş K.K. dır. Selamlar.
yengec yagmurcunu olsa keske :)
Antalya okadar hareketliymiş ki....Söylediklerine bakılırsa hepsi birden gelebilir. :)
kare neden bekliyor? hadi gelsin yeni türümüz.
Birazdan www.serkanmutan.com reklamı girecek:) ilgi artsın diye bekliyoruz :)
Antalya ya tüm uçuşlar dolmuş:)
3 gün antalyanın altını üstüne getirdik sonerle, 3 çöl kuyrukkakanı, dünya kadar nadirat, ve ben afyona girerken geri dön kuşu bulduk diyor, olmazsa olmuyor :))))
Ben biliyorum, centilmencede yarişmadan çekiliyorum:)
Keşiş Kuyrukkakanı ya da Kıbrıs Ötleğeni.
Bunlar olsaydı bence Musatafa geri dönerdi..
Emin Yoğurtçuoğlu dayanamamış facebookda haberi vermiş. KIBRIS ÖTLEĞENİGideceklere çöl ötleğeni de bonus...
Col Kuyrukkakanida varmis, bu sefer ben gidemiyorum maalesef :((
Bu kuşlar kaçmaz. Ne yapalım? Yarına orada olmak lazım. Keşiş kuyrukkakanı sözüm olsun gidebilirsek :) Büyük hissediyorum!
Şimdiden Yeni tür hayırlı olsun.
Abi, Soner ve Bekir e henüz ulaşamadım. bir teklifle işi bitireceğim.:))
Soner eve varmak üzere, yayın haklarını almak için çok az vaktin var Serkan :)
Demedim mi?:)
Bizim Antalya`ya cöl kuyrukkakani icin gitmemiz gerekmedi :)Biz onu Büyükcekmece`de fotografladik :)
Soner den ardı ardına bombalar geliyor , çoştu bir kere :)Tür artırmaya devam , 500 e ne kaldı ki.Teşekkürler Soner ve Burak...
Elinize sağlık beyler,gözünüz açık, lensiniz keskin olsun.
Türkiyede isen gideceksin, Görürüsün bak :P
Fotoğrafı görebilcekmiyiz?
Olmuyo maalesef Veysel. Pzt, Sali cok isim var, Carsamba aksamda Israile gidiyorum :)) Artik orda cekerim, olmadi ondan sonraki haftasonu belki Antalyada :)
tebrik ederim ötleğenlerin yanına keşişide almadan gelmeyiniz inşallah selamlarımla...
:)neyse parayı sonraki yeni türe ayırmaya karar verdim...
Geride kalıyorsun.. bence şimdi bu özel iki türe harca nefesim ensenden öne geçiyor.. bak söylemedi deme:)