Geride kalıyorsun.. bence şimdi bu özel iki türe harca nefesim ensenden öne geçiyor.. bak söylemedi deme:)
:)neyse parayı sonraki yeni türe ayırmaya karar verdim...
tebrik ederim ötleğenlerin yanına keşişide almadan gelmeyiniz inşallah selamlarımla...
Olmuyo maalesef Veysel. Pzt, Sali cok isim var, Carsamba aksamda Israile gidiyorum :)) Artik orda cekerim, olmadi ondan sonraki haftasonu belki Antalyada :)
Fotoğrafı görebilcekmiyiz?
Türkiyede isen gideceksin, Görürüsün bak :P
Elinize sağlık beyler,gözünüz açık, lensiniz keskin olsun.
Soner den ardı ardına bombalar geliyor , çoştu bir kere :)Tür artırmaya devam , 500 e ne kaldı ki.Teşekkürler Soner ve Burak...
Bizim Antalya`ya cöl kuyrukkakani icin gitmemiz gerekmedi :)Biz onu Büyükcekmece`de fotografladik :)
Demedim mi?:)
Soner eve varmak üzere, yayın haklarını almak için çok az vaktin var Serkan :)
Abi, Soner ve Bekir e henüz ulaşamadım. bir teklifle işi bitireceğim.:))
Şimdiden Yeni tür hayırlı olsun.
Bu kuşlar kaçmaz. Ne yapalım? Yarına orada olmak lazım. Keşiş kuyrukkakanı sözüm olsun gidebilirsek :) Büyük hissediyorum!
Col Kuyrukkakanida varmis, bu sefer ben gidemiyorum maalesef :((
Emin Yoğurtçuoğlu dayanamamış facebookda haberi vermiş. KIBRIS ÖTLEĞENİGideceklere çöl ötleğeni de bonus...
Bunlar olsaydı bence Musatafa geri dönerdi..
Keşiş Kuyrukkakanı ya da Kıbrıs Ötleğeni.
Ben biliyorum, centilmencede yarişmadan çekiliyorum:)
3 gün antalyanın altını üstüne getirdik sonerle, 3 çöl kuyrukkakanı, dünya kadar nadirat, ve ben afyona girerken geri dön kuşu bulduk diyor, olmazsa olmuyor :))))
Antalya ya tüm uçuşlar dolmuş:)
Birazdan www.serkanmutan.com reklamı girecek:) ilgi artsın diye bekliyoruz :)
kare neden bekliyor? hadi gelsin yeni türümüz.
Antalya okadar hareketliymiş ki....Söylediklerine bakılırsa hepsi birden gelebilir. :)
yengec yagmurcunu olsa keske :)
Büyük bir ihtimalle Keşiş K.K. dır. Selamlar.