d7000 ile benzer iso performansından söz ediliyor, daha yüksek çözünürlüğe rağmen. Böyle ise çok iyi. Göreceğiz bakalım.
+1
Taner bey,d7000 ve d7100 ile aynı objeyi çekseniz ve objeden 1/1 detay alsanız ve fotoforumda paylaşsanız çok iyi olur derim
taner bey merhabalarherhangi bir uzaktaki nesnenin300+ 1,5 carpanlı ve 1,5+1,3 carpanlı fotopraflarını mail adresime atarmsınız cok merak ediyorumberatze@gmail.com
nikon d 7100 geldi 300mm +1.4 teleconverter ile denedım kesinlikle hızında değişme yok çok kararlı ve hızlı netleme yapıyor 1,3x de güzel 15mp de çekım yapıyor bence tatmın edici özellikle kuşçular için ideal bir gövde şunu anladım ki önceki gövdemle kıyaslamak bile istamıyorm netlemek için gidip gelirdi en nihayetınde netlerdı :) ama d7100 de denklaşöre dokunduğunuz anda işlem tamamdır..bunlar benım ilk izlenımlerim havalar kötü memlekette daha açık havada deneyemedım ozaman daha iyi performans verebileceğini düşünuyorm ve daha detaylı test edebiliriz ...Ancak Gövde çok hafif ve bence küçük kalmış bırazda ele oturması felan kompak hissi veriyor sanki ama vizorden bakınca hisler değişiyorrrr.....
şimdiden hayırlı olsuncok merak ediyorum bu makineyi1,5 +1,3 crop olayı kuşçular için gerçekten mükemmelsigma 50-500 os hsm ile performansını merak ediyorum