Harfleri yanlis yazdigimdan dolayi ozur dilerim cunki mobilden kullaniyorum gecici olarak
Sabirsizlik gibi olmasinda ben biraz merak ettim kus sorumlulugu konusunu cunki biraz sure gecti
Orman ağaçkakanını alabilirmiyim?
Hazır konu açılmışken Toyu alabilirim.
Bu arada Fotograf cekmek zorunlulugu yok,dogayi sevmek,kuslari sevmek yeterli :) Sen gözlem yapiyorsan bence yeterli :)Üstelik de yukarida belirttigim güzel türlerden birini de sahiplenir,onun sayfasina da katki saglarsan harika olur :)
Sevgili Efe :)Elimde yeni sahiplerini bekleyen birbirinden güzel türlerim var:) Ak kanatlı toygar Bozkır toygarı İbibik toygarı Küçük çöl toygarı Çorak toygarı Çöl toygarı Küçük boğmaklıtoygar Kulaklı toygar Kar sercesi Tepeli Guguk orman Agackakani Ak gerdanli ötlegen Boz kuyrukkakan Hazar martisi Telli turna Küçük Sarıbacak Ürkeklik Dag Mukalidi sarkici mukalid Ak sirtli agackakan Akca cilibit Benekli su yelvesi ada martisi agac incirkusu dag cilibiti dag incirkusu ak sokumlu kumkusu Caprazgaga kulakli batagan toy mavi gerdan Saz delicesi Çizgili Ishakkusu Kara bogazli ötlegen var,bunlardan birini sahiplenme sansina sahipsin :) Sevgiler,selamlar....Sil