X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

kuş sorumluluğu ?

bedirefe bedirefe 27.03.2013 16:37:00
aslında bu sitede kayıt olmadan önce kuş türlerinin altında yazıyordu.Bide ben kayıt olurken bu kutucuğu doldurdum ama kuş türü sorumluluğu hakkında aradığım bazı bilgileri bulamadımda ben bir kuş türünün sayfa sorumlusu olmak istiyorum nasıl yapabilirim bide bu türün fotoğrafını falan çekmemmi lazım sorumlu olmak için ben şimdilik gözlem yapıyorumda yeni fotoğraf makinesi daha almadım çünki zorunlumu fotoğraf vb çekmek?

bedirefe bedirefe 4.04.2013 23:07:00

Harfleri yanlis yazdigimdan dolayi ozur dilerim cunki mobilden kullaniyorum gecici olarak

bedirefe bedirefe 4.04.2013 22:57:00

Sabirsizlik gibi olmasinda ben biraz merak ettim kus sorumlulugu konusunu cunki biraz sure gecti

bedirefe bedirefe 1.04.2013 15:40:00

Orman ağaçkakanını alabilirmiyim?

arslan236 arslan236 28.03.2013 19:48:00

Hazır konu açılmışken Toyu alabilirim.

gutesmienchen gutesmienchen 28.03.2013 18:57:00

Bu arada Fotograf cekmek zorunlulugu yok,dogayi sevmek,kuslari sevmek yeterli :) Sen gözlem yapiyorsan bence yeterli :)Üstelik de yukarida belirttigim güzel türlerden birini de sahiplenir,onun sayfasina da katki saglarsan harika olur :)

gutesmienchen gutesmienchen 28.03.2013 18:54:00

Sevgili Efe :)Elimde yeni sahiplerini bekleyen birbirinden güzel türlerim var:) Ak kanatlı toygar • Bozkır toygarı • İbibik toygarı • Küçük çöl toygarı • Çorak toygarı • Çöl toygarı • Küçük boğmaklıtoygar • Kulaklı toygar • Kar sercesi • Tepeli Guguk • orman Agackakani • Ak gerdanli ötlegen • Boz kuyrukkakan • Hazar martisi • Telli turna • Küçük Sarıbacak • Ürkeklik • Dag Mukalidi • sarkici mukalid • Ak sirtli agackakan • Akca cilibit • Benekli su yelvesi • ada martisi • agac incirkusu • dag cilibiti • dag incirkusu • ak sokumlu kumkusu • Caprazgaga • kulakli batagan • toy • mavi gerdan • Saz delicesi • Çizgili Ishakkusu • Kara bogazli ötlegen var,bunlardan birini sahiplenme sansina sahipsin :) Sevgiler,selamlar....
Sil

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT