Seneye çıkacak gibi...
Fiyat aralığı dışında aynen katılıyorum. Fiyat için benim tahminim 1600-2000$ şeklinde.
7D MII ile ilgili en iyi tahmin; Bu yılın üçüncü çeyreğinde anons edilir, 2014 ilk yarısında piyasada olur. Fiyat tahmini ise 2000 - 3000 USD aralığında.
Ekrem aşağıdaki siteyi takip et. çıktığında hemen bilgi sahibi olursun. ayrıca makina ve lens testleri var.http://www.dpreview.com
7d mark ıı ne zaman çıkar? fiyatı ne kadar olur? bilginiz varmıydı aceba?
5D Mark III
7d bence de ideal bir body ancak illa ki değişmek istiyorum dersen uygun fiyatlı olarak 1dm3 olabilir belki ama o da 10mp olduğu için krop yapıldığında 18mp i aratabilir diye düşünüyorum.
7D yi sattığınızda ondan daha iyi kroplu makine bulamayacaksınız, çünkü yok. 5D full frame olduğu için gren yönünden çok avantajlı o nedenle 5D ile kıyaslamak doğru değil. Şu an için en iyi iso performanlı gövde Nikon D7100. Ama canon kullandığınız için masraflı bir değişim olur. Bence gövdenizi satmayın yada satıp bir süre 5D ile idare edip yakında çıkacak olan 7D mark ll yi alabilirsiniz.
5D ile hiç kıyaslamayın, özellikle netleme sistemi konusunda yanına bile yaklaşamaz. Ben çok memnunum. Kuşlara yakın olabildiğiniz sürece de sorun olmuyor.
7d yi canon 5 d ile kıyaslıyorum elimizde olduğu için 5d daha temiz kareler veriyor ondada crop problemi olduğu için objelere yaklaşmakta sıkıntı cekyoruz özellikle ornitoda ,7d yede müşteri cıktı kafam karıştı değişsem ne alacağım sorusunu cevaplayamdığım için yardmınıza başvurdum yorum yapan herkese teşekkürler...
Ben de kullandım 7D, ışık ve çektiğiniz objeye olan mesafe çok etkiliyor fotoğrafı ama uygun ışıkta çekildiğinde pek bir sorun yaşamadım.
bende aynı ekipman var, daima 200 isoda kullanırım, 400-500-600 ısolara çıktığım da oluyor, bahsettiğiniz şekilde gren oluşmuyor.