TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

6 Gün cezası ?

furtun furtun 22.01.2008 06:55:00
En Son Kuşçu Fotografı Eklediniz 6 Gün Sonra Tekrar Fotograf Yükleyebilirsiniz.Teşekkürler.

Bu bir ceza mı yoksa kaçırdığım bir şey mi var ?

serhattigrel serhattigrel 23.01.2008 18:44:00

Ömer,

Cezan için üzgünüm, bu süreyi site kuşçu fotoğrafı ile boğulmasın diye koymuştuk.O gün yazılan yazı
malesef bir fotoğrafın altında kaldı ve birçok kişi bu kuralı bilmiyor.

Sitede şöyle bir düzenleme yapacağız ;

Site hakkında bölümünde bu konu ve günün fotoğrafcısı, günün fotoğrafı nasıl seçiliyor gibi site
çalışması hakkında açıklamaları yayınlayacağız.

Fotoğraf yükleme sayfasınada bu süreleri belirteceğiz.

Hoşgörün hepimizi memlun etmekte.

O günkü açıklama şöyleydi;

Ortamı bulmuşken hemen anlatayım.

Kuşçuda bir tür elbette, ama Tr kuşları listesine girmeyecek. Sayıları etkilemeyecek.

Tür sayfası sorumlusu bu işi başımıza saran Mehmet Hanay olacak. Gelen tüm fotoğraflar bu sayfada

birikecek.

Türkiyenin Kuşlarında alt sağda bu tür sayfasına gidiş linki olacak.

Fotogaleri sayfasında , filitre kullanrak kuşcu fotoğrafları izlenebilecek.

Kuşcu fotoğrafı yükleyen bir veya iki hafta başka fotoğraf yükleyemiyecek, Yapabilirsek her üye
iki

ayda bir kuşcu yükleyebilecek.

Kuşçuyuda 464 türümüzden biri olarak görüp, fotoğraflarınıda 464 te bir veya iki gibi bir
oranda

tutabilirsek , tadından yenmez.

capaci capaci 22.01.2008 19:54:00

Ömer abi selam,

ilk kuşçu fotosunda ben de hatırlıyorum 7 gün olsun dendiğini, ama haklısınız kurallarda
belirtilmeli.

her üyemiz çok değerli, kimseyi kırmak, küstürmek istemeyiz, hep beraber devam.

sevgi ve saygıyla...

demokritos demokritos 22.01.2008 16:31:00

kural ilk kuşçu fotosu yüklendiğinde forumda ve fotonun altında belirtildi ama dediğiniz gibi yazılı
kurallara eklenmedi. ama bu kendinizi cezalandırmanızı gerektirmez, zaten şurda çok çok az sayıda
güzel insan bir arada, çözüm üretme yoluna gidelim:)

iki yıl önce kuştr de çamurcun fotolarına hayranlıkla bakardık, geldiğimiz noktada en nadir tür
fotoları sıra sıra geliyor, kuşçu fotoları konusunda fikrim değişmedi, araziye çıkmayı özendirici
fotoları kesinlikle destekliyorum:)

demokritos demokritos 22.01.2008 14:50:00

kuşçu fotoğraflarında patlama yaşanmaması için kuşçu fotolarını yüklemek 7 gün foto yüklememeyi göze
almakla kurallandırıldı, bir ceza söz konusu diil:) ben bi tane yükledim dilim yandı, duruyo
kalanlar arşivde:)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT