HERKESTEN ÖZÜR
avşarbey 1.06.2013 23:13:00
Adani listeye ilk yazdıranlardan olmama rağmen. Doğa ve kuş sever gönül dostlarının katıldığı Bu büyük ve güzel organizisyona ne yazıkki çok üzülerek katılamadım. İki ana nedeni vardı. Birincisi kız kardeşimin çok acil bir rahıtsızlığından dolayı, ikincisi fotoğraf makinamın bady sinin hala elime ulaşmaması. Ve bu arada da dost sandığım ve son anda çalım arkadaşların arkadaşların sorumsuzluğu...
Bu yüzden yalıçapkını başkanım Ali Murtaza Doğan Ömer Furtun bey ile görüşmüş ve gelemeyeceğimizi bildirirek son anda iptal etmiş.
Buradan Başta tüm Trakus yöneticilerine, sonra Başta "furtun" Ömer Furtun beye, sonra bu işte çok büyük emeğe geçen "surgeon" Hüseyin Meşe beye, sonra ise sözleşip orada buluşup tanışacağımız tüm dostlara selamlar ve ayrıca hepsinden teker teker özür diliyorum. Şu anda üç gündür bilgisayardan uzaktım. Şimdi eve geldim ve buradan sizlerin orada bir arada olmanızı gıpta ediyor, kuduruyor,deli oluyor ve kıskanıyorum.
Bir yandanda siz dostların bir arada olmasından aranızda olmasamda bunun mutluluğunu yaşıyorum.
Herkese bol kertikli, bur güzel fotoğraflı, dolu dolu bir arizi diliyorum. Herkese gönül dolusu selamlar