TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

2008 Trakus takvimi almak isteyenler

tuline tuline 29.01.2008 15:10:00
Herkese merhaba,

2008 Trakus takvim dağıtımında ulaşamayanları ben inceleyip değerlendiriyorum. En çok karşılaştığım
sorun ise sitedeki adres ve üye bilgileri tam olmayan arkadaşların bizden takvim talep etmesi.
Sizlere sağlıklı bir şekilde dağıtım yapabilmemiz için lütfen adres ve üyelik bilgilerinizi
yenileyin.

Birde dağıtım için lütfen gün içinde bulunduğunuz adresleri bize bildirin ki takviminiz elinize
ulaşsın. Bir çok dağıtımım adreste bulunmadığınız ve haber formuna cevap vermediğiniz için tarafıma
geri dönüyor.

zaferK zaferK 29.01.2008 21:42:00

Değerli Tülin hanım ,ne adresimde bulunmama sorunu ve ne de adres eksikliği olmamasına rağmen trakus
takvimi bana hala ulaşmadı...birçok arkadaşa birden fazla ,bazı arkadaşlara çok sayıda
gitmiş...Sağlık olsun ,belki de nokta veya virgül hatası yapmışızdır.Ben duyarlılığınız için çok
teşekkür ediyor ,hakkımdan feragat ediyorum...benim takvimi bir başka arkadaşa
gönderebilirsiniz...Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum...Selamlar...

tuline tuline 30.01.2008 08:47:00

Zafer bey merhaba,

Siz adres bilgisi eksik olmayan ardaşlarımızdan birisiniz. Bu sebeplede takviminiz 09.01.2008
tarihinde Murat Bayburt tarafından teslim alındı bilgisi tarafıma ulaşmış durumda. Bu sebeple benim
tarafımdan (dağıtım şirketi dışında) size bir gönderi yapılmadı. Konuyu araştırıp tarafıma bilgi
verirseniz sevinirim. Kişilere farklı adetlerde gittiğini belirtmişsiniz. bunun sebebi
serhattigrel in de sık sık değindiği gibi sitedeki aktif konumunuza göre belirlendi adetler. Siz
sadece siteye üye olduğunuz için 1 adet hak kazanmış durumdasınız. Herhangi bir türde güncelleme
yapsanız veya tür sorumlusu olsanız bu adet artacaktı.

Sizin hak ettiğiniz takviminizin başka bir arkadaşa verilmesi diye bir şey söz konusu değildir...
Hakkınızdan feragat etmenize hiç gerek yok.

tuline tuline 31.01.2008 12:00:00

Zafer bey merhaba,

Murat Bayburt teslim eden değil teslim alan olarak görünüyor gönderiyi. Ama ben zaten dün size Aras
kargo ile adrese teslim bir gönderi daha yaptım. Takip eder tarafıma bilgi verirseniz sevinirim.

aysem54 aysem54 15.02.2008 04:46:00

Tülin hanım Serhat Bey le bu durumu konuştum ama size de bildirmem gerektiğini düşündüm en azından bana adresimden kaşelendiğini bildirmiştiniz.yurda gönderildiğini söylediğiniz 10 takvim paketi yurda gelmemiş tüm kargo yazıhanelerini dolaştım çünkü bana telefon açmışlardı,gelin alın die,sonuç çıkmadı.

eğer hala takvim kaldıysa,takvimlerimi portfolyomda yenilediğim adrese göndermenizi rica edeceğim ...

he 5 tane yetmedi mi derseniz ki haklısınız :) trakuş un bu emeğinin çok fazla insanın görmesi gerektiğini düşünmekteyim ve takvimin 1 sene hatta daha fazla değerlendirileceği düşünülürse bence boşa gitmesin ...

ilgilenirseniz çok sevinirim Tülin hanım

saygılarımla

aysem54 aysem54 18.02.2008 16:56:00

teşekkür ederim Tülin hanım anlayış ve ilginize...

geldiği zaman haber veririm size

saygı ve selamlar

aysem54 aysem54 19.02.2008 23:23:00

Tülin hanım 15 TRAKUŞ takvimi ve bir eşit poşeti elime geçti :)

teşekkür ederim tekrar tekrar ve çok çok ...

selam ve saygılar

tuline tuline 20.02.2008 09:35:00

Rica ederim Ayşe hanım yapabileceğim bir şey olursa her zaman buradayım.

Selamlar, sevgiler

ensurgun ensurgun 28.02.2008 16:23:00

TAKVİME KAVUŞAMAYAN BAHTSIZLARDAN BİRİ DE BENİM, SANIRIM.

ADRESİMİ DE GÜNCELLEDİM YENİDEN...

BU SEFER BANA DA ULAŞIR SANIRIM...

---------------------------------------------------------------

Herkese merhaba,

2008 Trakus takvim dağıtımında ulaşamayanları ben inceleyip değerlendiriyorum. En çok karşılaştığım

sorun ise sitedeki adres ve üye bilgileri tam olmayan arkadaşların bizden takvim talep etmesi.

Sizlere sağlıklı bir şekilde dağıtım yapabilmemiz için lütfen adres ve üyelik bilgilerinizi

yenileyin.

Birde dağıtım için lütfen gün içinde bulunduğunuz adresleri bize bildirin ki takviminiz elinize

ulaşsın. Bir çok dağıtımım adreste bulunmadığınız ve haber formuna cevap vermediğiniz için tarafıma

geri dönüyor.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT