Evet ben de onda karar kıldım :) Umarım yardımlarınız için yeni makineyle güzel bir kareyle teşekkür edebilirim :)
Bu şartlarda hiç düşünmeden gönül rahatlığı ile 7d alabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun:)
Herkese yardımları için teşekkür ederim. Canon ıD Mark IV'ü biraz araştırdım; gerçekte üstün performanslı, saglam bir makine gibi; fakat alacagım ilk makinenin böyle profesyonel düzeyde bir makine olmasını ben dogru bulmuyorum. Ayrıca anladı%Fİım kadarıyla büyük ve agır makine. Ki bu benim için bir dezavantaj. Kısacası belli nedenlerden Canon EOS 7D'yi tercih ettim. E%Fİer bu konuda hala görüşleriniz varsa almakta zevk alırım. Makineyi ı7 Temmuz'da sipariş edece%Fİiz.
Ben yaklaşma konusunda iyi de%Fİilim o yüzden çarpanının yüksek olması benim için daha iyi olur gibi. Hem ben yeni başladım sayılır; ilk makinamın en az (ı. el) ı2.İİİ lira olması biraz abartı olur gibi.
Çok teşekkürler. 7D ye daha sıcak baktım açıkçası hem Canon ıD Mark IV biraz pahalıymış düşündü%Fİümden :)
7D bu iş için biçilmiş kaftan ama bütce önemsiz olunca 1d mark 4 de secenekler arasına girmeli
Ben de aynı şeyi düşünerek 7D'ye sıcak bakıyorum, hem uzaktan çekme imkanı veriyor, hem ISO bakımından gelişmiş, foto%Fİraf kalitesi de iyi, hem de ço%Fİu kuşçu onu kullanıyor :)
Çok teşekkürler yorumunuz için... Benim bir kamerada başlıca aradı%Fİım özellikler: -Uzak mesafeden nispeten iyi (tanısal) çekebilmeli (anladı%Fİım kadarıyla Canon 5D Mark III bunun için pek iyi de%Fİil); -Foto%Fİraf kalitesi yüksek olmalı, foto%Fİraflar net olmalı fakat göz yorucu olmamalı -ISO'su iyi olmalı, farklı ışıklarda çekebilmeliyim -Grenin (noise) olabildi%Fİince az olması. Şimdi bu 2 seçenek arasından (7D / 5DM3) hangisi bunlara daha çok uyuyor ? (Bana 7D daha uyuyor gibi geldi)
Ben 5D Mark III kullanıyorum ve çok memnunum, sadece Full frame makina olduğu için kuşa olabildiğince yaklaşmakta fayda var...
Bütçe önemsiz ise 1DX