TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

OSmaniye/ Amanoslar bölgesinde hangi türü belgelemek isterdiniz

mustafayilmaz mustafayilmaz 31.07.2013 22:28:00
Merhaba üstadlarım,
Osmaniye bölgesinde, hangi türler bulunur ve hangilerini fotoğraflamak isterdiniz. bu türleri öğrenerek araştırmak yaşam alanlarını belirlemek ve resimlemek için elimden geleni yapmayı düşünüyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum Saygılar

mustafayilmaz mustafayilmaz 2.08.2013 23:54:00

Derviş Bey Selamlar, Osmaniye'de birkaç kişi olduğunu biliyorum. Benim henüz makinem bile yok ancak yine de bugün fikir edinmek için Kırmıtlı kuş cennetine gittim. Öğlen vakti 12:30 civarı idi hava çok sıcaktı ve kuşlar hep gölgelikte dinleniyordu sanırım. o yüzden çok bir şey göremedim. Büyük ak balıkçıl ve adını bilmediğim iki farklı tür gördüm. tabi henüz ekipmanım olmadığı için hiç bir şey çekemeden geri döndüm. Kırmıtlı da öğleden sonraları ve kış ayları yoğun oluyormuş. Ama en azından fikir edindim. Yakınlarda serçe ve kumrudan başka kuşların da kolaylıkla çekilebileceğini anladım. Ama bölgem,zde görülen henüz fotoğraflanmamış ya da az fotoğraflanmış kuşlar varsa merakımı gidermek isterim. Teşekkür Ederim.

dkokenek dkokenek 2.08.2013 06:45:00

Öncelikle hoşgeldiniz. Size en kolay gelen türlerden başlayın. Osmaniye'de yalnız değilsiniz.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT