:-) ben bir kuşçu ve doğa sever olarak, yalnızca samimi olarak sesli düşündüm ve bunuda sizin için yaptım ve bunuda Ankarada yaşayan, bu durumdan hiç bir çıkarı olmayan birisi olarak yaptım. bu yapılan eleştirilerin sizin için ve delta için yapıldığının farkında bile değilsiniz. peki yaptığınız nedir? sizin gibi düşünenleri iyi, aksi şekilde düşünenleri kötü diye ikiye ayırıp karşı tarafı karalamak. zaten siz değirmenin başını tutmuşsunuz, ne desek boş. deltayla ilgili 5 kere karikatür yarışması düzenlemişsiniz, en önce yapmanız gereken şey, hala aklınıza gelmemiş. ayrıca iftira atmışsınız diyorsunuz, benim size tavsiyem yazdıklarımı bir kere daha okumanız. iftira atmıyorum, yaptığım şey yalnızca sesli düşünmek, çünkü yaptığınız icraat gerçekten çok garip. karikatür çok sevdiğim bir saha olmakla birlikte, deltayı en iyi anlatacak araç olan fotoğrafın, hiç akla gelmemiş olması ( 5 sene sonra bile ) gerçekten çok ilginç. ayrıca fotoğrafçı arkadaşlar deltaya girme zorluğundan bahsediyorlar, deltada fotoğraf çekilemeyince, fotoğraf olmuyor, haliylede fotoğraf yarışmasıda. benim size tavsiyem, eleştirilere kurumsal kimliğinizden biraz uzaklaşıp, hatta samimi arkadaşlarınıza danışarak yaklaşmanız. eleştiri yapan kişiye saldırarak ve suçlayarak doğru yolu bulamazsınız...