onbeş dakika yazdıktan sonra, ben gönderene kadar düşmüşüm siteden, hepsi uçtu yazdıklarımın :(((
Serhat abi : kuş acil`i çok sevdim. hemen bu yaşama geçirilmeli. öncelikle teorik destek sağlanmalı. yaralı bir kuş bulan biri nasıl davranlamı, bu kuş nasıl bakılır, ne yer, ne içer, yaraları nasıl tedavi edilir, temel bilgilere hemen ulaşabileceği bir web sayfası ilk aklıma gelen. bu konuda denetimli, bilgili arkadaşlarımızdan önemli destek gerekli bunun için. bunu ben hazırlayabilirim diyen bir arkadaşımız var mı ya da bu konuda kim bize destek verebilir.
dernek olmamız ya da bir derneğin altında olmamız şart mı. başka nasıl bir yasal statü kazanabilir. amatör topluluk ?. bir sürü dernek var ve bize siz de nerden çıktınız diye tepki verirler mi (selimìn son mesajına kısa yanıt bu aynı zamanda).
cevat abi, ayşe : hürmüz hanımın dediği gibi bir sürü elimiz var ve sesimizi güçlü çıkarmak için her ele gereksinimizi var. kimi web sayfası hazırlar, kimileri kuş aciliì hazırlar, yönetir, kimileri finans bulur, kimileri sergi vd orgaizasyonları yapar, liste uzar gider...
yasir alo KUS`a kim yanıt verecek. standart metin mi. kimin sesi güzel. web sayfası daha mı hızlı ve kullanışlı. araziden arayacaklara birkaç acil durumda ulaşılabilecekler telefon listesi belki de.
Hürmüz hanım ben de organizatörleri çok severim. hani sergi işi için bir organizatör lazım. hatta ayrı bir forum konu başlığında sergiyi konuşmaya da başlayalım :)
Emre bey : trakuşun gelin beraber çalışalım, şunları yapmak istiyoruz önerisine sıcak bakacak dernek/leri düşünmeli, yapmak istediklerimizi netleştirince neden olmasın ? umarım diyeyim yine de...
yeniden Hürmüz hanım : dernekleri itelemek ! bu konuda çok iyimser değilim açıkçası. Sergi için sponsorumuzu da bulduktan sonra DD için hangi konuda destek isteyeceğiz ?
Selim : çok haklısın. defans ya da red olabileceğini düşünüyorum ben de. yine de dernek yöneticileri ya da derneklerle yakın ilişkide olan arkadaşlarımızın görüş ve önerilerini duymak iyi olur.
trakuş çok sesli, çok elli diyoruz ya, başta yöneticiler olmak üzere tüm arkadaşlarımızın değerli görüşlerini öğrenmek isterim.