Merhabalar ,bugün Beşiktaş Belediye başkanıyla görüşüp dilekçe verdim,Sn Başkan beni konuyla ilgili müdere hanıma yönlendirdi,etraflıca konuyu görüştük,bayağı ilgilendiler fakat çok önceki tarihlerde yapılan çeşitli sergi başvuruları neticesinde ,2 sene ileri tarihlere kadar ful dolular ,buna rağmen Mayıs ayının 9 ile 14 tarihi arasında Akatlar Kültür Merkezinde sergi salonunda yer bulduk ,çok güzel bir mekan,6 gün 50*70 ebatlarında 50 fotagraf sergileyebiliyoruz,ebatlar küçülürse sayı artıyor,hiç bir şey ödemiyoruz,ayrıyeten Beşiktaş belediyesi sınırları içersindeki bazı parklarda ,Belediye Haziran ayı içinde bir takım sanatsal faliyetler düzenliyor,bu çerçeve içersinde ,söz konusu halka açık alanlarda da fotograf sergileme inkanını değerlendiremeye çalışacaklar.
Daha fazla imkanları sağladıkları zaman beni arayacaklar,segi detayları nı tekrar görüşeceğiz,bilhassa meydanlarda günü birlik sergileme imkanıda olabilir (Ortaköy,Beşiktaş,Levent meydanlarında ),tabiki fotografların taşınması,korunması,saklanması bunlar nasıl haledilir onlar problem.
Ama şu aşamada 6 günlük sergi salonumuz var,,Yazın halka açık sanat gösterileri içinde sağlam söz aldık.şimdilik bu kadar ,hayırlısı