veri kaybı olmamaktadır. yeni yorum yazılırken ön bellekleme tazeleme sorunu yaşanmaktadır. yazdıklarınızın hepsi database e kayıt ediliyor. bir süre sonra çıkmasının sebebi de budur. yazıldığı an ön belleği tazeleme sırasında bir sorun oluşmuş onu giderdim bu sorun tekrar etmemelidir. tekrar kontrolünü sağlarsanız sevinirim. selamlar.
Kayıp devam ediyor.
Bende de aynı sorun zaman zaman devam ediyor. Az önce iki defa yoruma yorum yazdım ama her defasında silinmiştir. Bilginize, teşekkürler.
sorun devam ediyor, son yorumlara yazdığım teşekkür yazıları silindi, yazılanların silinmesi için bir kere ana sayfaya gidip ilgili fotoğrafa geri gelmeniz yeterli...
Son yazdığım yoruma cevap gene görünmüyor.Ayrıca ıphone sürekli şifre istiyor.Kolay gelsin
ilgili sorun düzeltilmiştir. mükerrer kayıtlar vardır silinebilir.
sorun devam ediyor,selamlar
Sorun devam ediyor ,ayrıca ıphone da her seferinde giriş yapmam gerekiyor. Sistem otomatik çıkış yapıyor.
Tekrar dener misiniz ? Sonucu buradan bildirirseniz aksaklıkları düzeltebiliriz.
Aynı sorun bende de mevcut.
aynı durumu şu an bend yaşıyorum yorumlara cvp yazıyorum sayfayı yrniden yüklediğimde siliniyor
aynı şey bana da oldu...