TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

BANA YAZIK DEGİL Mİ? :)

avşarbey avşarbey 4.11.2013 17:52:00
Son bir aydır aynı sorunu yaşıyorum.. Net değiştirsemde. FireFox, Explorer, google chrome hepsini denedim yine aynı sorunu yaşıyorum. Son olarak yüklediğim Orman Ağaçkakanı na yorum yazan tüm dostlara dilimin döndüğünce birazda kendi mizah anlayışımla cevaplar yazdım. Sonra biraz site içiresinde tur attım. Sonra tekrar Orman Ağaçkakanı na döndüğümde yorumlara yazdığım cevapların silindiğini gördüm. Ama bu bir kaç kez başıma geldiği için printscreen yaptım va masa üstüne kaydettim. Yazdığım cevapları.
Fakat bugün foto foruma yükleme yaptığım için onu yükleyemedim. Ama yarın yükleyeceğim. Bu sorunu başka arkadaşlar yaşıyormu. yoksa sadece baha mahsus bir şey mi? acaba :)))). bu sorun iki kezde bir kaç arkadaşın türlerine yorum yazdığımda başıma geldi. Aynı arkadaşlara ikişer kez yorum yazmak zorunda kalmış oldum. Bana yazık değil mi arkadaşlar... Bir bilen varsa lütfen cevap yazsın. Herkese gönül dolusu selamlar..

dkokenek dkokenek 11.11.2013 17:05:00

Yorum yazarken arka arkaya yorum yazıldığı takdirde her iki yorum arasında zaman kısa ise sistem ikinci yorumu kabul etmiyor. Bu bir sorun mudur bilmiyorum belki de sistem de kopyala yapıştır yorumları engellemek için yapılmış bir özellik olabilir.

dadach dadach 5.11.2013 22:04:00

Abi aynı sorun bendede var birkaç gündür.. ilk yazdığımda siliniyor sonra tekrar yazdımmı kaydediliyor.. umarım en yakın zamanda düzeltilir.. selamlar..

hyperbiker hyperbiker 4.11.2013 18:32:00

Aynı sorun bende de var. Yazdığım yanıtların bir kısmı kalıyor, büyük bir kısmı ise tekrar giriş yaptığımda siliniyor. Evde Chrome, işyerinde Explorer kullanıyorum.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT