TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

9- 14 Mayıs Sergi

zor zor 10.03.2008 23:48:00
Arkadaşlar Kazım beyin sergi önerisinin unutulmaması için ben konuyu tazeliyorum ,9- 14 Mayıs arası Koskoca Akatlar Kültür Merkezindeki Sergi salonu bizim,almamız mucize oldu,,mutlaka en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım...Acaba ne aşamadayız.

serhattigrel serhattigrel 11.03.2008 01:02:00

Ümit bey,

Yaşgününde sergi konusuna sıra gelemedi, sergi iş bölümü yapılamadı. Maliyet ve baskı teknikleri konusunda araştırmaya başladım, iki ayrı teknikte örnek baskı , fotoblok çeşitleri vs. örneklerini birer adet ısmarladım, bir çok teknik var , maliyet ve kalitelerini bir göreleim..

Bir iki güne neticeyi alır fotoğraf çağırma işine başlarız, afiş için Mehmet Hanay arkadaşımız bir taslak yaptı, onu bile konuşamadık.

Bu fırsatı kaçırmıyacağız, hızlanmamız gerktiğinin farkındayım.

murgur murgur 17.03.2008 12:42:00

Sergi için bir an önce çalışmalara başlamak lazım. Takvim için yapılan fotoğraf seçmelerinde ön elemeyi geçen fotoğraflardan mı faydalansak diye düşünüyorum. Seçim ve eleme için zaman kaybetmemek bakımından. O zamandan bu yana siteye çok güzel fotoğraflar da yüklendi tabii, ama yeni fotoğrafları da dikkate almak zaman ve organizasyon meselesi.

Sergiye kaç fotoğrafın katılacağını ve baskı boyutunun ne olacağını da belirlememiz gerekiyor, ki ona göre fotoğraf baskısını yapacak şirketle pazarlık yapabilelim.

zor zor 23.03.2008 22:14:00

Sevgili Dostlar Sergiyle ilgili son durum nedir,hangi safadayız

emreka emreka 24.03.2008 22:47:00

Fotoğraflar sergi bağlantısı altında seçilmiş görünüyor. Hepimizin oybirliği ile en çok beğendiğimiz fotolardı bunlar. Dolayısı ile bence en zor aşamayı geçmişiz...

riyatg riyatg 25.03.2008 12:37:00

Herkese merhaba,

Sergi ile ilgili gelişmeleri duyurmakta geç kaldığımız için özür dileriz Ümit bey. Çok yakında olacak bir aktiviteyi, dolayısıyla serginin geleceği ile ilgili bilgileri bugün açtığımız "duyuru" da belirttik. İlgilenirseniz seviniriz. Herkese selam

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT