TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Garip gelen bazı unsurlar

emekli06 emekli06 15.12.2013 11:48:00
Bugün mail ime baktım. FF a yülediğim bir tür için yardım istemiştim. ",FotoForum fotoğrafınıza cenkzeynep tarafından değerlendirme yapıldı."
ibaresi yer alıyordu ancak linke baktığımda "debreli" Hasan Aktürk beyin yorumu var.
Bir diğer garibime giden husus; tür sayfama baktığımda "Çayır incirkuşu" görünmüyor. FG ye 2 adet yükledim halde.
Acaba sistemde bir hata mı var yoksa benim anlamadığım başka bir husus mu var. Bilgilenmek adına soruyorum. Saygılar.

cenkzeynep cenkzeynep 15.12.2013 12:59:00

Mustafa abi,incirler onay almadığı için sayfanda görünmüyor orada bir sorun yok.Diğer sorunda kısa zamanda düzelecektir... Görüşemediğimiz doğru,bu aralar iş,güç,oldukça yoğunum abi.Kısa zamanda bir boşluk yakalayıp görüşürüz umarım.. Selamlarımla..

emekli06 emekli06 15.12.2013 12:12:00

Çamurcun için yapılan yorum sadece 1 adet görünüyor senin yorumun yok bana gelen iletide senin yaptığın yazıyordu garibime gittiği için yazdım. Bu arada neden görüşemiyoruz ? Selamlar.

cenkzeynep cenkzeynep 15.12.2013 12:08:00

Mustafa abi çamurcuna yorum yaptığımı hatırlıyorum ama sayfada görünmemişti.Sanırım sistemden kaynaklı.Bazende galeride yorum yapıyorum ama sistem donuyor ve gecikmeli olarak kaydediyor.Bu aralar yanılmıyorsam sitede onarım var,bundan kaynaklı olmalı.. Selamlarımla..

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT