Bu güzelim takvimler için; Başta Serhat ve Tamer Bey olmak üzere Emeği geçen herkeşe Teşekkür ediyorum.
Bu sene takvimlere erkenden kavuştuk ,tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık...TRA bazlı ,KUS-MEM-KEL kombinasyonuyla bu yıl da pek güzel olmuş... İzmirde olupta takvim alamayanlar için birkaç tane ayırdım...isteyen benimle irtibat kurabilir... Tüm TRAKUS ailesine iyi yıllar...selamlar ,sevgiler... (Tamer senin takvimi gelip elden alacağım ,birkaç tane ayırırsan memnun olurum...)
Bende çok beğendim.
Takvimim elime ulaştı emeği geçen herkese çok teşekkürler, ellerine sağlık
Trakus takvimi elime geçti, emeği geçen herkesin eline sağlık, çok güzel olmuş... Tüm Trakus ailesine mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim..
Takvim elime 2 gün önce geçti, yine çok güzel, çok teşekkürler. Tüm Trakus'lu Dostlara mutlu yıllar, sevgi ve selamlar...
Yine, yeniden çok teşekkürler ederim.
Öğrencilerini doğa ile buluşturmak,fotoğraf bilgilerini kapalı mekan yanında,doğa ile de bütünleştirmek isteyen bir lise müdürümüz,araştırmış,üyelerimizden Bülent Şekeri (plusque) bulmuş.O da ; Deneyimlerinizi öğrencilerimle paylaşır mısınız diye beni aradı. 20 aralık 2013 günü Nurhan (gutesmienchen) ile birlikte aralarına katıldık ve tarihi Mimarsinan Köprüsü ve Sumru Adasında birlikte arazi yaptık. Yarın da aynı ekiple 08 00 sularında buluşup,Ahmediye Köyü Büyükçekmece Gölü kenarında arazi yapacağız. Gönderdiğiniz takvimleri yarın bu öğrencilere dağıtacağım.Ne kadar takvim o kadar paylaşım.Elde varsa devamını beklerim. Teşekkür ederim.
ben antalyada olduğum için ankaradaki adresime gitmiş henüz göremedim ama geldiğini haber aldım teşekkürler
Takvimler bir kaç gün önce elime ulaştı, bir kısmını Antalya'lı motorsikletçiler kulüplerine bir kısmını da yakından tanıdığım otel sahiplerine dağıttım, emeği geçenlerin eline sağlık, teşekkürler...
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Tamer bey ve fotoğrafı kullanılan, emek veren herkese çok teşekkürler. Herkese bol cıvıltılı mutlu yıllar.
Gelmedi.. :( adresim günceldi halbuki...
Adresim güncel iki tane takvim istiyorum
Harika olmuş.Emeği geçenlere teşekkür ederim ellerinize sağlık.
Merhaba Trakus takvimi bana henüz gelmedi. Adresim doğrudur. Teşekkürler.
Takvimlerim geldi.. emeği geçen tüm Arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım..
Emeği düşünenlere, geçenlere (kargo hariç) herkese gönül dolusu teşekkürler ve selamlarrr. Çok güzeldi en güzel yerde de yerini çoktan aldııııı..
takvime kavuştum emeği geçenlere çok teşekkür eder trakuş tramem ve trakel üyelerinin yeni yılını kutlarım. yeni yılda herkese sağlık başarı ve mutluluklar dilerim
2014 takvimi için emeği geçen herkese çok teşekkürler. Memeliler ve kelebekler de takvime bence zenginlik katmış.2014 tüm doğaseverlere hayırlı olsun...
Merhaba, takvim henüz bana gelmedi. Adresim günceldir. Teşekkürler şimdiden.
Takvimler bana ulaştı,ellerinize sağlık,emeği geçenlere teşekkür ederim :)
Gönderilen 21 takvimden on beşini ; lise öğrencisi Şule,Arzu,Aslı,Eda,Büşra,Arzu (2),Arda,Bülent,Kamuran,Aylin,Ayhan,Ozan,Ceren,Gül Banu ve Merve ile paylaştım.Teşekkür ederim.
Serhat Bey güzel takvim için teşekkürler. Terminatör'lere geldi iki tane onların adına. Ben de birine el koydum. Biraz bozuldular ama biz idere ettik :)))
TAKVİMLER ELİME ULAŞTI.ÇOK GÜZEL OLMUŞ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
2014 Takvimi henüz ulaştı elime. Emeği geçen herkese özellikle de Tamer Beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu yılın tüm TRA ailelerine huzur mutluluk sağlık ve çok güzel kareler getirmesini temenni ediyorum.
Malesef bana da ulaşmadı. Beklemedeyim.
Merhaba, İş yoğunluğum nedeniyle talebi geç ilettim ama mümkünse ben ve eşimin ofisinde kullanılmak üzere sizden 2 adet takvim talep ediyorum. Yıllardır masamın üstünde görmeye alıştığım için özlemle bekleyeceğim. Selam ve saygı ile... Erol Ayyıldız
09/01/2014 İtibarıyle takvimler bana ulaştı.....
takvim maalesef banada gelmedi :((
takvim banada ulaşmadı maalesef, adrsim günceldir... teşekkür ederim...
14 Ocak gecesi itibariyle gelmediğine göre artık beklemeyeceğim :( Yine de teşekkür ederim.
TRAKUS TAKVİM Bu gün itibari ile yapılan son gönderimler: Özcan Topaç Ahmet Savgat Turgut Fakıoğlu Zeynep Türnüklü Erol Ayyıldız Seda Kendir Güney Eroğlu ve Babası İhsan Eroğluna Mustafa Gür Zehra Kuşoğlu ve Babasına Okyay Bulut Adnan Menevşe Korhan Özkan Eksik ve gözden kaçmalar olabilir, lütfen İLETİŞİM BÖLÜMÜ'ne yazınız.
Ilginiz ve emeginiz icin cok tesekkurler
Takvim gelmedi teşekkürler...güncelim.herdaim.
Maalesef henüz takvimim elime ulaşmadı. Başka takvim kullanmak istemiyorum.
Üyelik formunuzda yazılı açık adresinize bu gün gönderilmiştir.