TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Tür sayfaları

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 4.01.2014 21:10:00
Tür sayfaları güncellemesi maalesef tekrar yavaşladı.. En azından günde 1-2 sayfa güncellemesi ana sayfada görmek isterdik.. Bu konuda önerisi olan varsa bu forumda paylaşabilir.. Saygılar.

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 7.01.2014 01:32:00

Benimde aklıma gelen bu bakış açısı üzerinde çalışıp daha sonra birşeyler yapılabilir.. teşekkürler

cedesen cedesen 6.01.2014 22:20:00

Ben daha önce de belirtmiştim Yavuz Bey, sorumlusu olduğum "küçük sarıbacak" ı seve seve yeni sahibine devredebilirim. zira tür hakkında detaylı bilgilere ulaşamıyorum ben. İyi çalışmalar.

plmt plmt 6.01.2014 15:41:00

Merhabalar Yavuz abi, bazı tür sayfalarında yeterince tatmin edici bilgi varken güncelleme kaygısı ile eklenecek daha fazlası sıkıcı ve boğucu olabilir diye düşünüyorum. Sonuçta bu site her kesimden kişiye hitap ediyor. Bazı sayfalarda eksikler varken bazı sayfalarda ise gerekli gereksiz çok fazla bilgi var. Tür sayfalarından sorumlu pek çok kişi var ve buda bilgi ekleme yaparken farklı sonuçlar doğuruyor. Bu konuda bir kaç kişi görevlendirilerek belli bir zaman içinde sayfalarda ki bilgiler belli bir standarda göre düzenlenebilir fazlalıklar çıkarılabilir ve eksikler konusunda nereden tamamlanacağı konusunda öneri yapılabilir.

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 6.01.2014 12:11:00

Esmer Çıvgın tür sayfası sorumluluğu Ömral Ünsal Özkoç(ozkoc) üyemize devredilmiştir hayırlı olsun..

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 6.01.2014 11:28:00

Kulaklı Batağan sayfası sorumluluğuna sayın MUTLU SALMAN (Tsingy) atanmıştır.Hayırlı olsun

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 6.01.2014 11:26:00

Adem bey anlayışınız için teşekkürler. Gönüllü bir arkadaşa Çalı bülbünü devredeceğim.

ademyagiz ademyagiz 6.01.2014 11:18:00

Merhaba Yavuz Bey; Tür sorumlusu olduğum Çalıbülbülü hakkında, sorumluluğu aldığım ilk zamanlarda kendimce araştırma yapıp bilgilere ilaveler yapmaya çalıştım fakat bunlara yenilerini ekleyecek bilgi internet ortamında bulamıyorum. Bunu devam ettirebilecek gönüllü varsa görevimi devredebilirim. Saygılarımla.

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 6.01.2014 11:14:00

Neredeyse 5-6 yıldır hiç güncellenmeyen sayfalar var. Bunları yeni gönüllülere devretmek fikri için görüşlerinizi almak istiyorum. Saygılar

wolfkenan wolfkenan 5.01.2014 12:54:00

Yavuz abi demekki herkes şu an arazide ve oda gerekli döküman elde etmek için materyallerle merhabalaşmak şart,yalnız arkadaşlarımıza eğer sayfalara ek bilgi sunulamıyorsa mutlaka bir başka gönüllü arkadaşa hemen devretmeli bunda sorun olacak bir konu yoktur umarım yönetimce... saygılar iyi çalışmalar...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT