X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

Günün üyesi

emekli06 emekli06 8.01.2014 20:02:00
Günün Üyesi
"Günün üyesi olabilmek için üyenin son 90 gün içinde günün üyesi olmamış olması gerekmektedir. Günün üyesi; Fotoğrafına yüksek değerlendirme notları almış, baş köşelik fotoğraf sahipleri arasından rastgele bir yapıda site tarafından seçilir."

Yaklaşık olarak ben 3 ay önce siteye üye oldum ve bu süre zarfında 1 defa günün üyesi seçildim, bu gün yine günün üyesi seçilmişim. Fotoğraflarımdan anladığım kadarıyla öyle baş köşelik fotoğrafım yok yada yüksek değerlendirme notu da almış değilim. Site neyi değerlendirerek günün üyesi seçti merak ediyorum. Saygılar.

serhattigrel serhattigrel 8.01.2014 22:27:00

Ne mutlu size. Ben senelerdir bekliyorum :) Günün üyesini site belirliyor. Yazdığımız bir algoritmaya göre tarama yapıp kişiyi otomatik olarak belirliyor. Algoritmada baş köşe faktörü çok etken değil, birçok parametre var. 3 ay içinde iki kere seçilmeniz aslında pek kabul edilir bir durum değil. Algoritmayı yazdığımızda üye sayısı ve günlük girişler yüzlerle ifade ediliyordu. Geldiğimiz günlerde bu sayı binlere çıkmış durumda. Biz sizin uyarınız ile Algoritmamızı gözden geçireceğiz. Teşekkürler.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT