Sevgili Arkadaşlar,
Bu güzel siteyi birkaç gün önce keşfettim ve çiçeği burnunda bir üyeyim. Şimdilik, iyice gezmek anlamında bile sitenin hakkını verdiğim söylenemez, ama ileride uygun bir makine alıp fotoğraflarımla da katılmak kısmet olur belki. mamafih, buna henüz zaman var sanırım.
Ben izninizle, oldukça alakasız bir konuda bir soru sormak istiyorum. Bir ihtimal, bilgi sahibi ve/veya önerisi olanlarınız olabilir ümidiyle...
Ankara Aydınlıkevler de yaşayan annem (ki kendisi 2 muhabbet kuşu sahibi olup, güvercin, serçe ve kumruları da her gün düzenli olarak besleyen bir hayvanseverdir:) bu sabah 06:00 da uyandığında karşı balkonda bembeyaz bir güvercin olduğunu görmüş. Hayvancağız oldukça tedirgin görünüyormuş ve annemin attığı ekmekleri, buğdayı yemiyormuş. Annem bu çok güzel beyaz güvercinin nerden geldiğini kendine dert etmiş durumda ve benden internete mesaj yazmamı rica etti:) İlk anda nereye ne mesajı yazacağımı anlayamadıysam da, sizin sitenize iki gün önce üye olduğumu bildiğinden buraya yazmamı istediği ortaya çıktı. Elçiye zeval olmaz:) Güvercinin bir ayağında mavi bir halka varmış; bu nedenle de annem bir yere ait ve/veya kayıtlı olduğuna inanıyor. Elimizdeki tek ipucu da bu:(
Bu beyaz güzelliğin asıl yuvasını bulmak mümkün olur mu, ne dersiniz??
Sevgilerimle...