TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Acil Canon EF 400mm f/5.6L USM Lens

fotoemin fotoemin 29.01.2014 20:49:00
Canon EF 400mm f/5.6L USM Lens, kuş dünyasının en hızlı ve etkili lensi. Hem herkes rahatlıkla taşıyabilir hem de kullanımı çok kolay. Kuşları iyi bir şekilde belgelemek/fotoğraflamak isteyenlerin tercih ettiği bir lens. Türkiye fiyatları 4500tl, ABD fiyatları 3000tl üzeri ve genellikle garantisiz, ikinci el fiyatları ortalama 2000 tl. Bu yüzden bu lensi almakta zorlanan arkadaşlar olabiliyor. Ben elimdeki lensi çok acil bir durumdan ötürü satmak durumundayım. 1 Şubat akşamına kadar nakit 1000TL ye satıyorum. Almak isteyen olursa hemen haber etsin. Lensin durumu sıfır gibi değil tabi ama çalışmasında ciddi bir sıkıntı yok. Diyaframında bir sıkıntı mevcut 5.6 dışında kullanıldığında bazen hata verebiliyor. Ancak dediğim gibi fotoğraf çekmede bir sıkıntısı yok.(Bu problemi lensi aldığımdan beri mevcut...Aralık taki Etiyopya seyahatinde bu lens ile çekilmiş fotoğraflar) Bu fiyata da bulmanız pek mümkün değil. Durumu daha yüksek fiyatlıları almaya müsait olmayanlar için iyi bir fırsat olabilir. İletişim için özelden mesaj atabilirsiniz. Lensi ve onunla çektiğim fotoğrafları görebilmek için mail atabilirim. Buradan ekleme yapamadım.

fotoemin fotoemin 29.01.2014 22:41:00

Lens satılmıştır. Teşekkürler ;)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT