TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

HD DE SORUN MU VARRR

avşarbey avşarbey 11.03.2014 00:21:00
İki gündür HD yüklemeye çalışıyorum ve HD butonu gözükmüyor. Hayırdır yine sorun mu var arkadaşlar. Bilen var mııııııı????

avşarbey avşarbey 17.03.2014 13:51:00

Estağfurullah hocam zaten şaka olarak da söylememiştim. Daha önceki yazışmalardan sanırım Bolu toplantısın da alınan yeni kurallar geriği belli bir yıldız seviyesine ulaşanlar 7-8 günde bir yükleme yapabiliyorlardı. Bende oradan esinlenerek yüklemeleri yaptım. Hatta bir çok arkadaşta yaptı. Bu arada Naim yahşi bey ile görüştüm. Yüklemeye çalıştığım gün teknik bir hata olmuştu ve yükleme hata bildirimi verdi. Yani beni sözünü ettiğim günü teknik sorun nedeniyle yükleme yapamama rağmen yapmış gibi kabul etmiş. Bende o günün gelmesini bekliyorum ve iki gün sonra tekrar deneyeceğim. Yardım, destek, ilgi ve alakanız için çok teşekkürler. Herke selamlar

zaferK zaferK 11.03.2014 18:56:00

Şaka değil Mustafa bey ,ben gerçekten ancak 16 günde bir yüklüyebiliyorum.Baktım sizin 7-8 gün arayla yüklemiş olduğunuz fotoğraflar var.Belki sizin sayenizde benimki de düzelir.... Serkan ,bir bakarmısın sorun nedir...

avşarbey avşarbey 11.03.2014 18:46:00

Estağfurullah Yarbayım Zafer hocam. 5 Yıldız önünde düğme ilikleriz. Çünkü son kurallar gereği her 8. günde yükleme yapıyordum. Son fotoğraflarımı da bakarsanız göreceksiniz.. Sizin yıldızınız yetersizse bizimkiler ne halt etsin bilemiyorum. :))). Selamlar

zaferK zaferK 11.03.2014 15:21:00

Demekki benim yıldızım yetersiz... :) Çünkü ben ancak 16 günde bir HD yükleyebiliyorum...selamlar...

avşarbey avşarbey 11.03.2014 14:54:00

Zafer hocam kurallar yine mi değişti bilmiyorum. Ya da atlamış olabilirim. Çünkü geçtiğimi aylarla da benim yada diğer arkadaşların HD sayfalarına bakarsanız hep 7. gün bitiminde yükledim. Çıt kuşu, Akyanaklı Arapbülbülü ve son olarak da Mavi gerdan. Zaman aralıkları 8 gün. Yeni kuralar geriği belli bir yıldız sayısından sonra olanlar 7 günden sonra HD yükleye biliyorlardı... Ben bir şey atladım ve kaçırdıysam da şimdiden özür dilerim. Selamlarımla.,.

zaferK zaferK 11.03.2014 12:06:00

Sorun yookkk ,Mustafa beeyyy..... Ancak 15 martta HD yükleyebilirsiniz ,çünkü son HD nizi 27 şubatta yüklemişsiniz.Selamlarrrr... :))

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT