TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Özel Mesaj

msaltik msaltik 15.03.2014 12:12:00
Site üzerinden gönderilen özel mesajlara cevap verebilmemiz için gelen mail de ilgili bir bağlantı olması gerekmez mi?

Örneğin Hasan Aktürk Bey den özel mesaj aldım ama gelen mail de cevap vermek için bir bağlantı yok.

UYEISLERI UYEISLERI 17.03.2014 16:03:00

Bizim sitemizde üyeye e-mail gönderilmektedir. Sizin, üyeye yazdığınız bir mesaj onun üyelik formunda yazılı bulunan e-mail adresine gidiyor. Site tamamen özgün bir yazılım ve tasarım olması nedeniyle, diğer forumlarda bulunan, bir takım uygulamalar bulunmamaktadır. Bunlardan bir tanesi de Özel mesaj bölümüdür. Olması çok arzulanan ve kullanılan bir şey olacak ise, yazılım uzmanımız Serkan Bey'e de durumu bildirmek lazım. İyi günler...

UYEISLERI UYEISLERI 17.03.2014 15:58:00

Üyelik formunu doldururken hangi tercihi kullandıysanız o geçerli olarak kalır, siz değiştiremiyorsunuz. Bir değişiklik talebiniz var ise, iletişim bölümünden yazabilir, yönetimden isteyebilirsiniz.

msaltik msaltik 17.03.2014 15:49:00

buranın altyapısı ile ilgili bir durum o halde. 2005'ten beri forumlara yazarım, milyonlarca özel mesaj alıp gönderdik (bahsettiğim şekilde) kimse benim mail adresimi görmedi, ben de kimseninkini göremedim... Örneğin donanımhaber'de "Özel Mesaj" bölümü vardır, gelenler gidenler... Neyse atla deve bir mevzu değil, çözülebilse kolaylık olurdu. Google amca ile konu halledilebiliyor ilginize teşekkürler

rockisland rockisland 17.03.2014 15:32:00

Evet, üye olurken böyle bir soruyu hatırlıyorum, o zaman sorun yok, bilgilendirme için teşekkürler.
Peki bu seçeneği sonradan değiştirebiliyor muyuz, profil güncelleme sayfasında görünmüyor?

UYEISLERI UYEISLERI 17.03.2014 15:15:00

Yanlış anlama yok, aynı şeyleri konuşuyoruz. Siz kolaylık olsun, bir linke tıkladığımızda kişiye direkt cevap verebilelim diyorsunuz. Konulacak herhangi bir link'in altında, kişinin sistemdeki kayıtlı adresinin de görünmesine neden olacaktır. Kişi e-mail adresini üyelerle paylaşmayı kapalı hale getirmişse, sizinle bu yolla paylaşmak doğru olmaz diyorum. Size e-mail gönderen bir kişi, istiyorsa, e-mail adresini de ilave eder. Ben site üzerinden yaptığım yazışmalarda, mesajımın sonuna e-mail adresimi, hatta telefon numaramı mutlaka eklemeye gayret ediyorum. (İlk defa yazıştığımız bir kişi ise)

msaltik msaltik 17.03.2014 14:54:00

Örneğin Hasan Bey'in bana yazmış olduğu mesaj. Bu mesaja cevap vermem için bir bağlantı yok. http://i.hizliresim.com/eQ9JL3.jpg

msaltik msaltik 17.03.2014 14:45:00

bir yanlış anlaşılma var sanırım, üyenin mail adresini istemiyoruz zaten. Şöyle yapayım bir ekran görüntüsü koyarsam daha iyi anlaşacağız.

UYEISLERI UYEISLERI 17.03.2014 14:40:00

Arkadaşlar, Üyelik formu doldurulurken, e-mail adresinin diğer üyeler ile paylaşımı seçenek halinde sunulmuştur. Bazı üyelerimiz EVET paylaşılabilir diye işaretlerken, bazı üyelerimiz de HAYIR işaretleyerek, paylaşmak istememektedirler. Üyelik formunda e-mal adresinin görünmesini/paylaşılmasını HAYIR olarak işaretlemiş bir üyemizin sitemiz aracılı ile aldığı bir postada e-mail adresinin açık olarak yazılması uygun olmayacaktır. Bu nedenle, biraz zahmetli de olsa, eski sistemde yazışmaya devam etmemiz gerekiyor.

msaltik msaltik 17.03.2014 09:57:00

evet hocam durum aynen budur. Yönetimimizden rica edelim

rockisland rockisland 17.03.2014 09:54:00

Merhaba,
Kişinin sayfasından özel mesaj atınca gönderen olarak trakus'un mail adresi görünüyor maalesef, o kişiyle irtibat kurmak için ya özel mesaja email adresinizi ekleyeceksiniz yada kişiye profil sayfasından tekrar özel mesaj atacaksınız.
Aslında bu teknik olarak düzeltilse çok iyi olur.
Selamlar

msaltik msaltik 17.03.2014 08:53:00

burdan gelen mesajlardaki gibi yanıtla bölümü çıkmıyor. Yani sorun forum mesajlarında değilde, gönderilen özel mesajlarda

mutan mutan 17.03.2014 08:50:00

sanırım yanıtla demeniz yeterli...

msaltik msaltik 17.03.2014 08:34:00

bir tek ben yaşadım heralde bu problemi :))

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT