TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

HD SORUNUUUUUU

avşarbey avşarbey 19.03.2014 10:33:00
Bu başlıkta açtığım üçüncü forum sanırım..
Öncelikle HD galeriyi açtığımızda fotoğraf yine sağa ve sola oynamaya devam ediyor. ve yukarı aşağı butonu yine çıkmıyor. Her HD fotoğrafı izlemeye ya da yorum yazmaya çalışırken bir sayfa geriye gidip oradan HD olmayan fotoğraf tıklayarak devam etmeye çalışıyorum. Böyle yaparken bazen HD fotoğraf yazdığım yorum tekrar önüme geliyor ve kaydetmek için de uğraşıyorum. Bu birincisi ve düzeltilmesi konusunda rica...
İkincisine gelince 11 Martta açtığım HD DE SORUN MU VARRR forumla ilgili ve iki gün geçmesine rağmen hala HD fotoğraf yükleyemiyorum.. Bu konuda da yardım ve desteklerinizi rica ediyorummm. (Bu arada her üç internet operatöründen de denedim olmuyor. Google Choreme, Internet Explorer ve MozillaFirefox) ne yapdımsa olmuyor..
Selamlarrrrr

Gavurdağlı Gavurdağlı 19.03.2014 10:54:00

FullHD fotoğrafta kenarların görülmemesinden kaynaklı aşağı-yukarı okların solda kalıp, kullanılmaması sorununu ben de yaşıyorum. Anasayfa fotoğrafları FullHD ile biterse ya da sonrasında gelirse, oradan ileri gitme ve yorum yazma veya izleme şansı kalmıyor. Bu sorun kendi ekran ayarlarımızdan kaynaklı ise, ne yapabiliriz; değil site formatından kaynaklı ise, ne yapılmalı?

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT