TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Araba Cam Desteği

meteferhat meteferhat 30.03.2014 18:43:00

Araba cam destek aparatı araç içinden çekim yapanlar için ideal bir çözüm. 20Kg kaldırma kapasitesi ile objektif ve makineniz güvende ve daima çekime hazır. Sipariş üzerine özel yapım olacağı için teslimat süresi 10 gün dür. Kargo alıcıya aittir. Aparat ağırlığı yaklaşık 3 Kg Ölcü 20X20cm

*** Fotografta görünen Lens, Fotograf makinesi ve salıncak kafa fiyata dahil değildir. Aparatın Fotografları için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-aksesuarlar-araba-cam-destek-aparati-kus-ve-vahsi-yasam-fotografcilari-icin-158946263/detay/

cgabay cgabay 11.04.2014 17:25:00

Yalnış anlatmış olmayayım. Benim ödediğim çok daha yüksekti. Bir de ben bunu sigma 800 ile kullanıyordum. 8 kg mı her seferinde koltuktan cama çıkarmak öldürüyordu. O dönem çok işime yaramıştı

cgabay cgabay 11.04.2014 15:18:00

Bu arada o kadar yıl önce verdiğim tutarı düşününce fiyatı epey makul kalıyor. Almayı düşünen arkadaşlara bunu da söylemekte fayda var.

cgabay cgabay 11.04.2014 15:02:00

orijinaline epey yakın yapmışsınız... ben 8-9 yıl önce Amerikadan almış idim... Halen de duruyor... Çok nadiren kullanıyorum. ları... her zaman hazırsınız.... ve lensi sonradan takmadığınız için kuş kaçırma ihtimaliniz daha az... - leri... cam ve kapıya zarar verme ihtimaliniz var... arabanın arazide girdiği her türlü sarsıntıya lens ve makinada maruz kalıyor... ara ara yola çıkıp biraz hızlanacaksanız lens bu durumdayken bunu yapmak pek hoş olmuyor. Fasülye torbası ile açı ayarlamak daha kolay... Bu aparat ile bazı noktalar ölü kalıyor.

meteferhat meteferhat 11.04.2014 11:59:00

Aslında bende youtube da gördükten sonra tasarıma gittim. denge olarak bir sorun yok. hatta fasulye torbasında makine araç giderken yan koltukta duruyor. ve ani hareketten dolayı kuş kaçabiliyor bunda makine üzerinde olduğu için ani herket etmek zorunda değilsiniz. duran kuş için fasulye torbası yeterli bir çözümlen. bu aparat ile duran veya uçan ( tripot kafasına bağlı olarak) performans görterebiliyor.

meteferhat meteferhat 11.04.2014 11:55:00

aynı ürün araba dışına da takılabiliyor. Fotograflarını yayınlayabilirim.

meteferhat meteferhat 11.04.2014 11:55:00

detay fotoğraflarını çekip sizinle paylaşacağım.

Boraunver1 Boraunver1 9.04.2014 10:20:00

Aynısını youtube da çok görmüştüm ancak Türkiyede yoktu.Yeni bir jeep aldığımdan ciddi olarak düşünüyorum ancak sabitlik konusunda tereddütlerim var.Tripod kafası olduğundan tripod ile ne kadar sabitlesem de fasulye torbasındaki stabiliteyi yakalayamamıştım.Bu aparatı deneyen arkadaşlar ve/veya Mete Bey bilgi verirse sevinirim.

alhn alhn 9.04.2014 01:03:00

bunun arabanın dışından olanı olabilirmi acaba?

SABIRLI SABIRLI 9.04.2014 00:59:00

Aslında tam düşündüğüm ve arzu ettiğim bir ürün tasarlamışsınız, elinize emeğinize sağlık... Ancak kullanımına ve özellikle ayarlarına yönelik soru işaretlerini gidermek üzere biraz daha ayrıntılı foto veya videoya ihtiyaç var gibi. Eğer tasarımı açık etmek istemezseniz özel mail adresime ssabirli (at) gmail . com kullanımına yönelik ayrıntıları gösteren ilave bir kaç resim daha veya varsa bir video linki vb. gönderebilirseniz almayı düşünüyorum doğrusu.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT