TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Sergide II. tur

tuline tuline 15.04.2008 17:20:00
Herkese merhaba,

İki gündür yoğun bir çalışma sonucu sergilenmek üzere fotoğraf seçimleri yaptım. Bu seçimler sonucunda bazı üyelerimizden tekrar fotoğraf isteğinde bulundum. Lütfen maillerime olumlu yada olumsuz cevaplar verir ve tarihi geçirmeden fotoğrafları alanımıza kopyalarsanız çok sevineceğim.

Süremiz dolmak üzere ve 60 kadar fotoğrafın baskısı için bizden 2 hafta gibi bir süre istiyor baskıcımız. Baskıda gelen fotoğraflarımıza daha sonra Serhat beyin daha önce belirttiği gibi bazı üyelerimizin yardımı ile Esit te paspartu çalışması ve tür bilgi çalışması yapacağız.

Yani daha çok işimiz ama az bir süremiz var.

Yardımlarınızı bekliyorum.

KARASU KARASU 15.04.2008 23:50:00

Merhaba,

İlginiz için çok teşekkür ederim.

Üçüncü mailinizi de aldım. Üzgünüm... Katılmak istemiyorum, sergi için fotoğraf gönderemiyeceğim.

Bu ve bundan sonraki etkinliklerinizde de başarılar dilerim.

Saygılarımla

Hüseyin KARASU

tuline tuline 16.04.2008 08:48:00

Hepinize günaydın,

Öncelikle anlayış ve yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. Şimdi tekrar bir konuda yardımınızı isteyeceğim.

Ftp adresimizde foto adlı bir klasör vardı. Bu klasör içinde atılan fotoğrafları biz ne yazıkki alamıyoruz. Sanırım klasörde bir problem oluşmuş ve klasörü açamıyoruz. Bu sebeple klasör içine dosya yükleyen arkadaşlardan ricam aynı dosyaları tekrar atmaları adresimize.

Gerçekten üzgünüm ama elde olmayan bazı aksaklıklar çıkabiliyor...

alicitak alicitak 16.04.2008 10:03:00

tülin hanım,istediğiniz foto yu akşam gönderdim...umarım almışsınızdır....sevgilerimle....ali çıtak

fotoemin fotoemin 16.04.2008 21:56:00

Tülin Hanım merhaba,

Ben ftp adresinden gönderememiştim o yüzden doğrudan size atmıştım.(üç fotoğraf göndermiştim)

Durumları nedir acaba? Sergilenecekler mi?

shooter shooter 22.04.2008 11:57:00

Tülin Hanım, seyahat nedeni ile sizden gelen maili bugün okuyabildim. Tarih geçmiş olmasına karşın istediğiniz fotografı göndermeye çalıştım. Umarım başarılı olmuştur. Arşivde bulunsun. Belki kullanılabilme olanağı olur...

ömer

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT