Merhaba,İlginiz için çok teşekkür ederim.Üçüncü mailinizi de aldım. Üzgünüm... Katılmak istemiyorum, sergi için fotoğraf gönderemiyeceğim.Bu ve bundan sonraki etkinliklerinizde de başarılar dilerim.SaygılarımlaHüseyin KARASU
Hepinize günaydın,Öncelikle anlayış ve yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim. Şimdi tekrar bir konuda yardımınızı isteyeceğim. Ftp adresimizde foto adlı bir klasör vardı. Bu klasör içinde atılan fotoğrafları biz ne yazıkki alamıyoruz. Sanırım klasörde bir problem oluşmuş ve klasörü açamıyoruz. Bu sebeple klasör içine dosya yükleyen arkadaşlardan ricam aynı dosyaları tekrar atmaları adresimize.Gerçekten üzgünüm ama elde olmayan bazı aksaklıklar çıkabiliyor...
tülin hanım,istediğiniz foto yu akşam gönderdim...umarım almışsınızdır....sevgilerimle....ali çıtak
Tülin Hanım merhaba,Ben ftp adresinden gönderememiştim o yüzden doğrudan size atmıştım.(üç fotoğraf göndermiştim)Durumları nedir acaba? Sergilenecekler mi?
Tülin Hanım, seyahat nedeni ile sizden gelen maili bugün okuyabildim. Tarih geçmiş olmasına karşın istediğiniz fotografı göndermeye çalıştım. Umarım başarılı olmuştur. Arşivde bulunsun. Belki kullanılabilme olanağı olur...ömer