Sergi ile ilgili bu günkü gelişmeleri sizlerle paylaşmak ve fikrinizi almak:
KUŞ KONFERANSI BAŞLADI,
Bu konferansı ;
1 - 25 parçalık sergi, (Eski trakus sergisinden kalan parçalardan )
2- TRKUS standı , pazar günü saat 12 de trakus çadırı kuracağız, gelenlere trakus u, doğa fotoğradçılığı nı anlatacağız. Makinesini kapan gelsin,şu an Ben ve Kadir sözleştik, 5- 10 kişi olalım, herkesi bekliyoruz
Konferans ve Festival Alanı:
Sarıyer Belediyesi Demirciköy Kültür Merkezi
Sazlıdere Sk. Zekeriyaköy Köyü
34450 Sarıyer, İstanbul, Türkiye
https://goo.gl/maps/bjYbN 3- trakus HD sunumu ve Trakus film arşivinden İzlanda.
İle destekledik.
Şu anda bazı sıkıntılar var, yardımcı olabiliriz. Sergi fotoğraflarımızı onlara hibe edersek, satış geliri işlerine yarayacak.
Bunun için fotoğrafı olan arkadaşlarımızdan izin isteyeceğim.
SERGİDE DENEME BASKILARI GELDİ,
Birkaç firmaya değişik malzemelere baskılar yaptırdık, hepsi güzel ama foreks e veya fotoblok a baskı ile canvas baskı arasınaki farkı görünce kafam allak bullak oldu.
Biri beze baskı, tam bir sanat eseri edasında, diğeri ne de olsa kağıt, ucuz kalıyor.
Trakus sergisi ses getirecek ise , kanvas olmalı, hatta her fotoğrafa değer biçilmeli ve satış olmalı.
Değeri, baskı parası + 50-100 tl gibi sembolik bir meblağ olmalı, amaç kuşların fotoğraflarının her yere yayılması olmalı.
Gelin ben her nekadar 30-60 tl arasına basarız dediysem de biz bunu 60-100tl gibi bir yere yükseltelim,
Sergimiz eşsiz olsun, zaten ilk satışta maliyetini çıkarırsınız.
Canvas serginin taşınması daha zor olacak, özel sandıklar yaptıracağız, ama değer.
Çoğunlık ne der bilemedim.
OSMANİYE KAMPINA SERGİMİZ YETİŞEMEYECEK,
Mevcut eskiden kalan 25 adet fotoğrafı DOGA derneği ve İKGT ye verince, ve de yeni sergi için içimize sinen bir çalışma yapmak isteyince, sergimiz Osmaniye kampına yetişmeyecek.
Bu durumda sergi 50 parçaya çıktığı an İlk sergiyi OSMANİYE de yapma sözü vereceğiz.
Sizlerden fotoğraflar gelmeye devam ediyor, göndermeyenlerden bize vakit ayırmalarını rica ediyoruz.