TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Eklediğim Tür fotosu

halibut halibut 13.05.2014 15:25:00
Selamlar,

Geçtiğimiz günlerde site üzerinden "tür ekle" aracılığıyla bir ketenkuşu fotoğrafı ekledim. Bir süre tanım bekleyenlerde kaldıktan sonra bir daha göremedim.
Tür ekle den eklenenleri tür sayfasında ya da fotogaleride görmek mümkün değil mi ?
Tanımsız ya da tanıma uygun değil kısımlarında da göremiyorum.

Eklenen fotoları nerden takip edebiliriz ? Ya da ne oldu ?

Teşekkürler...

halibut halibut 13.05.2014 22:32:00

selamlar, ben de buldum şimdi, türler arasında göremeyince şaşırdım açıkçası. teşekkür ediyorum.

msaltik msaltik 13.05.2014 18:57:00

hocam fotoğrafınız onay almış. yani tanım bekleyenlerde görülmemesi normal fotoğrafınızın altında, sayfanın dibine doğrı, onay veren tanımcıların isimlerini de görebilirsiniz...

SABIRLI SABIRLI 13.05.2014 16:53:00

Sizin eklediğiniz keten kuşunu fotoğraf gönderdiği türler veya tür ekleye yüklediğiniz fotoğraflar arasında da türün fotoğrafları arasında da görebiliyorum. Yukarıdaki turuncu oktan "benim sayfam" yazılı kısma girerseniz fotoğraf gönderdiğiniz türleri, Full HD yüklediğiniz, galeriye yüklediğiniz, tür ekleye yüklediğiniz ve fotoforuma yüklediğiniz fotoğrafları görebilirsiniz. Yüne Türkiye'nin kuşlarından Keten Kuşu'nun Sayfasına girip Tüm Keten Kuşu fotoğraflarını tıklarsanız orada da fotoğrafınızı göreceksiniz...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT